自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

所以賭王 & 大劉醒呀, 一早在電視機前分好晒, 全香港人做証, 無得話我分嘅時候神智不清.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

kk1220 發表於 19-8-25 14:32
賭王點分?
一定無我份

所以食完花生+啖啤酒就算了, 沒記在心上.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

brindlewin 發表於 19-8-25 15:27
回覆 emt1314 的帖子

賭王分家係被234 9輪流爭奪接待嘅結果嚟, 而大婆(已殁)一門冇參與而分得最少.......

佢同大劉都係揚到全城花生, 有幾明智? 核突就真。

李+X就真係拿捏得較好啦, 體面真係要修反嚟, 唔係靠錢堆砌得到。

你啱

我食花生啫, 佢點分與我無關, 亦都唔上心

首頁

尾頁

跳至