懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:阿女, 5週人仔喪喊到似中降頭

試下去燒街衣,可能有嚇親,寧可信其有,因為淨係夜晚喊,第二,可能肚痛,bb喊會入風,摸下個肚仔硬吾硬,係咪涼涼地,係就用啲銀器,最好鍊啦,放入隻蛋到luk下個肚

複式洋房

去啲紙x鋪同啲人講話bb成日夜晚喊,會識幫你執同教你點做。通常啲老公都吾信呢啲嘢,正常咖,自己做囉。又可以俾粒玉佢,都會定驚,如果個肚有風就甘按摩無用,要吸番啲風出黎,你之後luk完睇條銀鍊有無change color就知有無風啦。希望幫到你。

複式洋房

回覆:csweva 的帖子

得吾得牙?

複式洋房

我大仔大約歲幾個時,晚晚十二點零就喊,喊到好淒涼甘,明明瞓左都會呢個時候醒喊,頭幾日完全毫無頭緒,咩都吾得,直至有一日我見個仔好似其實好吾起身,其實佢好想瞓,又望住天花板自言自語,就先去揾啲師傅問下,最後燒左啲嘢就無啦,真係寧可信其有。

複式洋房

回覆:minimeme 的帖子

係牙,跟住我有日朋友問我個仔,做咩你甘曳牙,成日夜晚喊激媽咪,跟住我個仔嘅答案嚇到我地儍,佢話\"姐姐咬我牙\"...心唸無理由歲幾人仔識甘講大話掛先無得吾信,嗱嗱聲做嘢啦。之後我媽再俾左粒玉,就從未發生過甘嘅事喇。

複式洋房

引用:想問邊隻牌子保嬰丹同點餵?我諗我b都要試

原帖由 carjo 於 12-10-12 發表
想問邊隻牌子保嬰丹同點餵?我諗我b都要試食,我又已經抱了5個鐘了!

...
位元堂都得,有針筒喂

複式洋房

引用:Quote:原帖由+丁豬媽+於+12-10-12+發表位元

原帖由 carjo 於 12-10-12 發表
但係是粉嗎?餵既時候有沒有什麼技巧?我b只有一個月大,怕不怕會濁親?

...
係粉,用暖水開,然後用針筒係嘴角續啲續啲唧入去,飲完後再唧少少水俾佢。係最低k親風險同包吞到。

首頁

尾頁

跳至