自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章

同樣對決gigi,Aeren得0分,而Chantel今晚唱跳"chotto等等" ,真心唔掂竟然有3分,所謂既專業評審係點嚟嘅呢 呢3個比分既評審,真係覺得chantel首chotto等等,好過GiGi唱lady gaga?

伯爵府

熱血勳章

上校車 發表於 21-7-20 09:17
Aeren 賺突晒, 符符碌碌咁入到6強, 佢把聲真係弱, 佢第一二round 應該out 架啦

我同意Aeren 符碌入六強,但Chantel 又何嘗唔係符碌入二強呢?

Aeren 最後既表現,係佢唱得最好既,評審都有讚佢,但得0分

然而二強Chantel 首chotto,難聽又難睇,出手比分嗰三位係出於迷戀定盲撐?仲好講話專業

伯爵府

熱血勳章

Ononluk 發表於 21-7-20 14:46
我明白樓主意思,如果Arrean 上次要輸25:0,今次Chantel 唔值一分,真心想知邊三個揀Chantel 唔揀Gigi。
A ...

係呀!我絕對同意Aeren到六強已係奇蹟 ,到尾pk GiGi評審突然專業比0分。

到二強GiGi vs Chantel ,專業何在?就3分保Chantel 樽鹽?乜Aeren 又唔駛樽鹽嗎?

伯爵府

熱血勳章

Cheddar85ang 發表於 21-7-20 13:44
好喎!有新面孔睇,年青人又個發揮機會

好喎!最好唔駛再"愛回家" 落去

伯爵府

熱血勳章

cyyiu 發表於 21-7-20 14:56
聽得出Hoi嘅發音,所以比綠燈!

Hoi既發音,將來既potential,夠直接...

[/sm咁都攞倒分,其他學員就挑骨頭

伯爵府

熱血勳章

mmpo 發表於 21-7-20 16:11
Gigi同Aeren對決果場真係高下立見,2個人根本就係兩回事,Gigi同chantel 只係口味而已。
...

GiGi Chantel 都係高見立下啦!

Chantel只係比Aeren唱得好一d,外形又夠討好一d,跳同rap就唔夠Aeren嚟,所以Chantel入二強同Aeren 入六強都係一樣"lucky" 啫

伯爵府

熱血勳章

HU2783 發表於 21-7-20 16:05
要揀声/揀樣/揀跳/好明顯全部都唔會有A份....下下靠勤力?

攪清楚,我都認為A去到六強係Lucky ,同樣C到二強都一樣,只係對所謂專業評審飄忽既評價真係不能認同啫。

首頁

尾頁

跳至