心聲留言

跳至

首頁
12345...15

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

三甲
只要可以抱住自己個小寶貝,世上其他甚麼事也不再重要!

男爵府

好媽媽勳章

死喇!做乜我後生時無桃花嘅

男爵府

好媽媽勳章

剛上網,就見開新版,啱啱好啫。

我都無乜去過旅行,插唔到咀

原文章由 yanyanmama 於 08-9-17 23:28 發表
成日唔見人, 報到又咁快

男爵府

好媽媽勳章

老板都無架喎.......................

唔係眼中只得"老板"一個,只係太早失手比佢啫

原文章由 010 於 08-9-17 23:32 發表
因為你眼中只得"老板"一個
咩花都見唔到啦

男爵府

好媽媽勳章

必必我地支持你!必必我地支持你!必必我地支持你!

010 快d 講.................

原文章由 必必 於 08-9-17 23:29 發表
010,

快些講少少後生豔遇俾我地聽下啦!

男爵府

好媽媽勳章

我怕講到大家瞓著喎

原文章由 必必 於 08-9-17 23:36 發表
eric,

個個都最少有一次桃花啦! 你就講下你唯一一次桃花俾我地知.

男爵府

好媽媽勳章

我講完你地講唔講先 :;pppp:

男爵府

好媽媽勳章

010,
你打字快d,你講住先

原文章由 必必 於 08-9-17 23:42 發表
等你講完都幾日後啦! 有排先輪到我地講.

男爵府

好媽媽勳章

比少少時間我熨埋件衫先

原文章由 010 於 08-9-17 23:50 發表
又或者yiuyo講先都得

男爵府

好媽媽勳章

問老板响F1已經係同學,本人當時係一名飛仔,當然睇佢唔上眼,亦因為高度睇佢唔到...............

原文章由 yiuyo 於 08-9-17 23:58 發表
你快d啦,我明天要早起,而家又
講完先熨啦

男爵府

好媽媽勳章

F2時,佢陪問一個奇貌不揚嘅女子,個奇貌不揚向我示愛,嚇到我走都走唔切,嗰時先知有老板呢個同學仔......

男爵府

好媽媽勳章

到F4時,佢文我理,咁就無乜聯絡,因當時仍然係飛仔一名,所以F4 要repeat,但好不幸,repeat 理科無位要讀文科...

男爵府

好媽媽勳章

你地知文科有幾少男仔,文科d人數學又特別屎,自己讀過理科,加上repeat,即時成為搶手貨,但d 女...我都不為所動....

男爵府

好媽媽勳章

到F5時,到佢repeat响我嗰班,為咗避開d 狂風浪蝶,同無選擇情況下,咁就比佢............因為住同一座公屋,之後日日一齊返學,一齊放學,放學後一齊去機舖

男爵府

好媽媽勳章

出嚟做嘢之後佢做文職,我做火車(on shift),見少咗,加上火車站有個小師妹又好索....................

男爵府

好媽媽勳章

晚晚1點幾收工,同d同事去聯和墟飲酒/唱k,小師妹又跟住嚟,我都feel 到d 嘢,但因膽小無action,只限同事....

男爵府

好媽媽勳章

大家瞓晒未呀

男爵府

好媽媽勳章

到後來唔做,同老板一齊走返去讀書,同小師妹都有keep in touch,但當時同老板都一齊咗咁耐,所以就同小師妹講我要離開香港,當時小師妹重响我部call 機留下d 好感動嘅說話,但點都好,我唔可以飛咗老板嘅,所以無事發生,老板亦唔知有呢個小師妹存在………(完)

男爵府

好媽媽勳章

當時d 同事 & friend 話,不如同小師妹試吓開始,因為老板係初戀,唔比較吓唔知老板係咪最好,其實你地身邊嗰個係咪最好呢 ?
(唔駛响度答)
好多人話,就算係最好,但未必係最愛嗰個,同意嗎?
(唔駛响度答)

男爵府

好媽媽勳章

同老板中學開始,同小師妹未開始過,不過一齊時d 像霧像花 feel 又係幾回味..............

原文章由 yiuyo 於 08-9-18 00:47 發表
咁即係幾時開始嫁,你都冇交代到?
即一直拍拖,之後大家又提議讀番書?
你冇離開香港嘛,只係講大話

[ 本文章最後由 Eric-papa 於 08-9-18 08:59 編輯 ]

首頁
12345...15

尾頁

跳至