自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 junjun2013 的帖子

我搵陳衍里醫生, 係中環, 你自己GOOGLE 下, 係之前呢度一個JM 介紹, 我用舊式打斑, 打一次已好滿意, 隔幾年才去了第2次。
流程大概: 第一次用部機CHECK 下你屬於乜斑, 跟住見醫生, 佢會話你知有邊D 方法, 做就再約時間, 由於係中環太遠, 我揀左做舊式的, 但幣處係第二朝D 斑浮哂上面, 等佢甩要差不多一星期, 當年我特登攞假做, 重有, 做完好似比火燒咁, 幾痛, 但離開診所已OK了

珍珠宮

anitapooh41 發表於 19-2-27 08:28
how much
第一次見醫生收1200, 真係做就5000 + 藥膏錢幾百蚊, 總之加埋哂AROUND 7K, 這是10年前的價錢

珍珠宮

回覆 hippoo 的帖子

第一次見醫生收1200, 真係做就5000 + 藥膏錢幾百蚊, 總之加埋哂AROUND 7K, 這是10年前的價錢

珍珠宮

回覆 hellohelloruby 的帖子

第一次見醫生, 醫生評估下可做甚麼療程, 你可以自行決定用邊種: $1200
我用舊式, 去一兩次便OK, 但痛同埋一定要請假, 除非你唔介意帶MASK 出街: $5000 + 幾百蚊藥錢, 我做完第一次已好滿意, 冇去做第二次, 所以唔知第二次會唔會平D定一樣價錢

以上資料都10年前, 而加應該加價了, 你要打電話CHECK

首頁

尾頁

跳至