婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

anyuser18 發表於 18-8-26 11:12
係! 其實唔出現又話人唔理佢,出現佢又係話你乜仲唔出嚟,下刪一千字怨言(喂,出咗嚟喎)。咁不 ...

我件極品有人探就話多個人多個屎忽,坐多一陣趕人走,d仔女怕咗就少上去,佢又話冇人理,其實你想點,有福都比把臭口鬧走

大宅

kikiwo 發表於 18-10-8 18:02
我件極品有人探就話多個人多個屎忽,坐多一陣趕人走,d仔女怕咗就少上去,佢又話冇人理,其實你想點,有福 ...

百彈齌主飲茶,叉燒包話叉燒冇益有花紅粉,蝦餃燒賣話d蝦毒,腸粉油多,魚翅鉸邊食邊話邊度有翅,油菜d菜老,燒鵝瀨d鵝毒,春卷熱氣,山竹牛肉d牛肉又係話毒,咁你去飲茶食乜呢!

大宅

anyuser18 發表於 18-10-8 20:22

哇好難頂呀! 咁 ...

試過我c6鬧佢話以後唔同佢飲茶,佢先收口

大宅

jasminewan35 發表於 18-11-19 04:45

好同意,我奶奶都成日要做揸(emoji)人,又鍾意得閒串 ...

同我果件一樣,自己有錢永遠扮窮,飲茶食最貴,其實我唔貪佢d錢,只是睇唔過眼,自己有錢唔同一味要個仔帶佢去日本,但個仔自己有頭家,我個仔病,入院丶佢永冇幫手,呢d一味需索,而不會關心人嘅物體,不知所謂

大宅

瘦輝 發表於 18-11-19 08:37
同意同意,咩都可以講得出有問題,講到佢自己煮個啲吃左會長命百歲咁,人地整個啲就有毒無益
...

我好憎同佢一齊丶開電視想䏲下新聞,永遠嗡埋一份,睇戲又係,總之乜都嗡,把口唔停,有時幻想自己大喝一聲,收聲啦

大宅

瘦輝 發表於 18-11-19 08:37
同意同意,咩都可以講得出有問題,講到佢自己煮個啲吃左會長命百歲咁,人地整個啲就有毒無益
...

好叻教人煮野煲湯,但煮來煮去果幾味,又唔識煮

大宅

anyuser18 發表於 18-11-23 08:45
乜都加把口勁煩
好想一係用個包塞住佢把口
一係就佢咁叻,佢做飽佢!

係呀!堅煩,踉本同上年紀冇関,乜都有嘢講,把囗全日冇停,試過带佢同我阿媽入場睇馬戲,佢全場囗不停,我阿媽想静静睇表演都唔得,你唔比反應佢,佢都可以繼續嗡,我阿媽事後話以後咪攪佢

大宅

kikiwo 發表於 18-11-26 11:04
係呀!堅煩,踉本同上年紀冇関,乜都有嘢講,把囗全日冇停,試過带佢同我阿媽入場睇馬戲,佢全場囗不停, ...

佢平時落公園坐,人地老人家d婆婆可以-堆堆倾計,佢係冇人睬佢,因為佢每次去都呻自己點慘,62同佢関係唔好同佢離婚,放負放到極,人地買d餸又扮專家教人,鬼都怕咗你啦

首頁

尾頁

跳至