自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

gobaa49 發表於 22-11-4 18:00
danman826
一位講飲食,旅遊嘅中年男,好斯文

我都有睇

珍珠宮

ymw9090 發表於 22-11-4 18:55
無錯他用詞很好,但不幸有次在農場餵羊時,講了粗口,有點損形象。

佢最近都講多咗,係新加坡個集,仲有話威尼斯坐貢多拉好X貴 成日講住貴酒店食貴嘢,但一D貴格都冇。有時D語氣似暴發戶,都幾難頂。已 unfollow, 本身顏值零,仲要爆粗。

珍珠宮

SEPS 發表於 22-11-4 21:30
以前好鍾意睇佢d片,但而家好多片都係賣廣告,所以冇再睇,估唔到而家仲咁爛口。
...

係吖!佢介紹新加坡,9588爆新加坡真係好X正!佢剪片,特登爆粗,似為好型定點 最攪笑佢寫咗意大利預告,話貢多拉好X貴,以佢平時嘅豪氣,竟嫌貴 貴就咪坐,況且呢D遊客價都唔算貴啦!佢和老婆不只發晒福,仲不時財大氣粗,而家仲爆粗,唔會再睇佢。

珍珠宮

回覆樓主:

貝背包 PPBAG 幾好睇,最近介紹冰島自駕遊,有時介紹香港行山。

珍珠宮

lyl 發表於 22-11-5 00:18
而家睇緊的

以前有睇 Stephen Leung, 自從夜探果欄個集冇睇了。

珍珠宮

lyl 發表於 22-11-5 00:37
回覆 bibi2013 的帖子

點解呢?我冇睇過個集...

佢夜晚去果欄話泊唔到車,又話D人週圍落貨,不停影D人落貨搬貨好似阻住佢大爺咁,話冒住危險又點咁。結果有留言話佢離地,人地咁耐歷史都係夜晚落貨,天光前會清理乾淨還原街道。有人問佢日頭又唔買?夜晚先黎,人地忙緊。有人窒佢,嫌人搬貨,咁佢食D密瓜從何來?有人窒佢唔咁樣搬貨唔通要空投?D人話佢好好地介紹飲飲食食,無端端扮探討社會問題。我見佢刪咗某D留言,感覺呢個人唔正路,古古怪怪,所以冇再睇佢。

珍珠宮

Ritzmary 發表於 22-11-5 00:47
佢係好斯文,佢啱啱去完新加坡

鍾意佢個人充滿正能量,睇完佢D片都開心。

珍珠宮

Ritzmary 發表於 22-11-5 00:52
佢似二世祖,佢老婆似屋邨c9

似,感覺兩個都冇黎貴格 D片唔出咁多樣好D,只聽聲…但男嘅最近開始爆粗,可能以後都會,所以費事再睇/聽。

珍珠宮

Fishqqma 發表於 22-11-5 09:20
點解?咩事?

請睇#39

珍珠宮

Fishqqma 發表於 22-11-5 11:36
明白, 我有時都會睇佢,但係我又唔係話真係好鍾意佢個「格」。

係!個格麻麻

珍珠宮

豬米米 發表於 22-11-5 22:59
睇佢介紹完冰島反而唔想去
講嘢又死唔斷氣咁

我想去睇海鸚
佢把聲鼻音重,天生冇辦法嘅,冇講粗口我 ok.

珍珠宮

ms.aeroplane 發表於 22-11-6 00:41
Joeyful_joey豚長,夠貼地,唔扮野!

Yooupi食途,最近開始follow佢,佢係響法國工作嘅內地人,會介紹法國 ...

我睇豚長成日嘩嘩聲,因為佢真係食太多嘢啦!當佢食完一大碟肉和薯條,之後又一件蛋糕甜品,行幾行又食雪糕。 佢介紹當地民生,有時行海灘和公園,唔係一般遊客會去嘅地方。佢個人都幾真,都會繼續睇。但佢真係要減肥,二百幾磅對身體唔係幾好。

首頁

尾頁

跳至