自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

其實同街上嘅女仔差唔多

我反而奇怪,啲明星冇做霧眉/飄眉,素顏時唔係有返條眉會好啲咩..

男爵府

薯圈 發表於 21-12-11 20:39
五官都標致,呢d樣好上妝

係, 易上妝,但我都係唔覺得呢種樣靚

可能我鍾意圓眼、大眼個D, 例如後生嘅袁詠儀、鍾楚紅嗰啲,甚至後生嘅鄭佩佩 , 就算素顏都睇到個樣好實在、輪廓分明

男爵府

blue02 發表於 21-12-11 20:35
其實同街上嘅女仔差唔多

我反而奇怪,啲明星冇做霧眉/飄眉,素顏時唔係有返條眉會好啲咩..

我覺得第三張相好肉酸

以素顏比素顏, 我覺得身邊好多女仔唔差得過佢, 原來人人都有潛質做明星

男爵府

zone123 發表於 21-12-12 16:18
通常相士話幾多歲行眉運,
最好過左眉運的歲數,
才好紋繡眉毛!

行眉運係咩歲數?

男爵府

ilovedior520 發表於 21-12-13 16:36
我就覺得唔靚,但佢都幾勇敢真係素顏

finally found one sharing my opinion

i think the first photo is ok, but the remaining photos show her true face ...i think just so so..

我只覺得她面細、五官幼细, 上鏡着數

首頁

尾頁

跳至