懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

見到你再post 時心裡一沉。實在我呢刻好難用言語來表達我的難過。我同你差不多時間ivf,跳版過來。你嘅痛我只能想像,不能完全明白。冇人會明白你的哀傷,呢個係生命中最最最難過的決定。無論選擇如何也不會好過。要喊就喊吧!未經歷過放棄bb可以講得好容易。但到真係要決擇時,原來系完全不同。我今個月抽過羊水,好大懷疑有問題。所以我有小小明白。身邊人嘅關心彷彿在我傷口灑鹽。吾係將來生個個便可以recover.我明白佢地doesn't mean to hurt me.放棄自己BB 系外人不能想像...I do not know what I can do to make you feel better. 如果我為你明天手術及將來的路而禱告,你願意接受嗎?

珍珠宮

take care Mickey, we are all here to support you

珍珠宮

Mickey78 發表於 14-3-31 20:15
bb好乖,唔駛我痛好耐,佢返左去原來嘅地方喇,希望佢可以變反健健康康!亦希望佢明白我地有幾愛佢。
...
take care and rest more now. you are very brave

珍珠宮

好好休息下。希望過一排聽到你的好消息。

珍珠宮

Mickey, are you doing better these days?

首頁

尾頁

跳至