自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢單野有無上過東張?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

pekklechan 發表於 23-6-13 13:32
陳sir好堅,支持阿sir執正黎做?唔明食環點解可以俾佢地放三尺

食環又會咁豬係鏡頭面前咁講有呢條不成文規定,咁究竟所謂呢條不成文規定係源自邊個批準? 點解只有花墟呢度先有得呢?! 太子區其他舖又唔得嘅?!

珍珠宮

pekklechan 發表於 23-6-14 15:44
終於做野

又放長雙眼睇下點, 陣間肥老闆又話出律師信啦

珍珠宮

將軍澳街坊 發表於 23-6-14 17:33
如果因為呢間舖而令到成個花墟要隊返晒啲貨入舖頭,我相信成個花墟啲人會指住佢黎嘈
...

佢咪又發律師信囉

仲有邊招?

珍珠宮

hohoho2013 發表於 23-6-14 17:51
嘥氣啦,食環咪做吓樣,叫佢收走d嘢,影幾張相,收工。
之後個刁民老闆咪又放返d嘢阻住個門口,兩班人夾埋 ...

X2

珍珠宮

又無JM今日經過, 個檔口有無還原返?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊