跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章

mini 2 歲生日會 + x' mas party (星光行麥當奴,12月 20 日 11:30 - 1:00 pm)

1) $50.01 - Lqueenie 2A2B (食物錢自己比自己)
2) $110.02 - shineihk 2A1B
3) $50.03 - qq281207 2A1B (兩款方法都得)
4) $50.04 - *maggie** 2A1B
5) $110.05 - minako 2A1B (可不可以加表哥,婆婆..等)→ 可以但要盡快CONFIRM留位
6) $50.06 - gsleung1806 2A1B
7) $50.07 - yau.yau 2A2B (食物錢自己比自己)
8) $50.08 - AHGU 2A1B (食物錢自己比)
9) $110.09 - 芯瑋媽 3A1B (食物錢自己比)
10) $50.10 - carol123 2A1B (食物錢自己比)
11) $50.11 - catmame 2A1B (兩款方法都得)
12) $50.12 - sy.baby 2A1B
13) $50.13 - AOISORA 2A1B
14) virgko 1A1B - 如到時老公放假可以加埋嗎?

加 $60 薯條相架 ( 訂單 12月10日截止 )
1. minako
2. 芯瑋媽
3. shineihk
4. VIRGKO

大宅

陪月勳章

14 virgko 巳過數 50.14

因我諗吓諗吓都係吾要個相架...
因正日同仔仔都在M記搞..HEHE
THX

大宅

陪月勳章

投票汽球套裝: (訂單 11月20日 16:30截止 )
[ 只要有8果家庭希望有這套餐, 便會大比數自動通過 ]
1. catmame - 動物篇 +$90 (投票1.除15個家庭)
2. 芯瑋媽 - 動物篇 +$90 (投票1.除15個家庭)
3. Lqueenie - 動物篇 +$90
4. JewBo - 動物篇 +$90
5. qq281207 - 動物篇 +$90
6. virgko - 動物篇 + $90

另外芯瑋媽我巳比資料你了..你查查,THX

大宅

陪月勳章

投票

甲. 新- 食物計算
a. 食幾多計幾多(完場之後再慢慢計)

b. 食幾多計幾多(進食期間結帳)
1. catmame (遊戲時間應該有30分鐘, 對嗎? 切蛋糕時間是否在進食中段舉行? thanks!)
2.carol123
3. virgko

c. 每家庭暫定$50 (超值套餐x1+兒童套餐x1)
1. 芯瑋媽

乙. 入圍超值套餐, 每家庭選2個
1. 芯瑋媽 ( 板燒雞腿飽 及 至尊漢寶 )
2. catmame (只是作參考, 到時再作實嗎? 我可能會散叫食物啊! 豬柳蛋 及 板燒雞腿, please)
3. carol123 (豬柳蛋 及 巨無霸)
4. virgko (板燒雞腿飽 及 足三兩 , 不過我到時只會叫一個讓再另加一個飽)

丙. 入圍兒童套餐, 每家庭選2個
1. 芯瑋媽 ( 魚柳飽 及 芝士漢寶飽 )
2. catmame (不用兒童套餐, thanks!)
3. carol124 (麥樂雞 及 芝士漢堡)
4. virgko (魚柳飽 及 芝士漢堡)

. 訂蛋糕:
我有美心及聖安娜優惠, 請大家於以下4個候選名單中選取1, 並提議祝福牌上的字句. 最後如最高票數有相同就由我作決定吧!
: 由於取餅地點距離星光行稍遠,我提議加少少運費, 餅店可上午11點前送到去McDonald.

(投票截止日期:126)
*以下款式全選了方形是為了麥姐姐容易分蛋糕, 蛋糕錢提議除家庭數目計算(與汽球擺設一樣)

美心 (78)

a) 快樂歲月(B163) – ”2”字作為歲數
原味蛋糕夾什果 ($158x3x0.78)+$35運費= $404.7

• catmame (祝福牌: “祝所有2bb生日快樂”)
  • virgko

b) 開心旅程(P376)
原味蛋糕夾什果 ($158x3x0.78)+$35運費= $404.7

carol123 (祝福牌 : 開心快樂2歲生日會)

聖安娜 (75)

c) 砵砵火車頭 [B845]
黑森林薄脆 ($158x3x0.75)+$25運費= $380.5

d) 歡樂摩天輪 [B847]
黑森林薄脆($158x3x0.75)+$25運費= $380.5

美心website:
http://www.maxims.com.hk/tc/main.asp
click入右下角網上訂購美心蛋糕”.

聖安娜website:
http://www.esdlife.com/campaign/eshop/sthonore/ecake2/details.asp?catid=4

大宅

陪月勳章

芯瑋媽

1330完場後應會有15分鐘左右時間比我地清場的..因上周日我幫仔仔都在當佬叔叔到開左個生日會, 完場後會隔30分鐘先到下批人開的..
個日我地都遲左15分鐘左右先交返個場比人..HEHE ~

大宅

陪月勳章

原帖由 minako 於 09-12-15 21:01 發表
20號開party 啦....好緊張啊!

MINAKO 
係啦。。。好緊張到時我地又可以見面啦。。HEHE~

大宅

陪月勳章

原帖由 Lqueenie 於 09-12-14 09:37 發表
另外大家可唔可以 pm 你地小朋友個名比我 (平時叫開佢的名), 等我可以預早寫定 d label, 方便當日貼o係佢地身上 ~ thx

LQUEENIE

我PM左比你啦..THX

大宅

陪月勳章

HIHI

我想覆一次時間

1130準時到逹~
買一份 45-50 元 GIFT 用來抽獎, 但不可以是食物

係咪呢 ??? 仲有沒有其他事項呢???

如沒有大家到時見啦...

大宅

陪月勳章

今日玩得好開心呀~ 多謝晒D 義工DAD & MAMA 呀~

首頁

尾頁

跳至