自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Gorgor0612 發表於 23-12-17 14:19
返工有意志買靚衫襯靚鞋靚手袋! 有同事話我似Fashion show , 但我自己唔覺,只係氹下自己開心,話之人哋點 ...

你再講多啲,網民又有人要你放相,要公審,先信你,要證明你係女人,唔係膠post。我講嘅只係普通遇到嘅事。

其實c9生活係咪太枯燥,做佢哋老公都幾慘,疑心太重。

講真,如果公司環境,咁鍾意係公司挑撥搞事嘅JM我年底搵機會炒咗佢。

子爵府

Martin媽咪 發表於 23-12-18 10:12

所以現實有JM同事仲極品過我同事,我遇到嘅唔係特別稀奇。大家搞到好似玩狼人殺咁捉邊個講大話,好無癮。

我講嘢正常女人咁,JM真係幾唔尋常先會咁想: 男扮女裝返工,再有女同事跟呢個男人著裙,衣著打扮。再出post問女人意見。

我真心建議,做人做到咁真係可能影響同周圍人嘅關係,要睇心理醫生。

子爵府

caryfox 發表於 23-12-17 11:04
我明你感受,
我後生嗰陣時都係咁,
我一直都唔介意,

你啱,有條魚走入嚟,無工返,撩交嗌,有冇人識封佢入嚟留言呀?calling 管理員

子爵府

karshing 發表於 23-12-17 11:39
幾次相同,緊係唔開心,其實佢咁樣抄法 ,好易被人笑佢。

而家呢度條魚同個包反而覺得我係扮女人走出嚟成件事好瘋狂。好彩仲有好多正常人。

上bk 唔可以我咁,係高層同著名牌,一定要淘寶要放自己相,自己裙相,遲啲可能要埋公司咭片,身份證證明先可以開post 。
要有幾控制狂疑心重先會咁要求網友做。

子爵府

bestgood 發表於 23-12-19 08:43
睇完樓主嘅對答加自己嘅描述,唔似係一個有教養,有學識既高層,反而似係一D岩岩出黎做野既新鮮人。
...

Best good 多謝你話我似fresh grad! 歡迎大家繼續讚美,膠層低層話之你,你地唔駛用分身accounts 留言咁麻煩添!同IP其實都睇到

繼續撩交嗌,或要我本人相,裙相(希望無色情狂,上面有一個account 過往開帖有幾條問三級野,我小心為上)希望超級版主同管理員睇到會處理,禁言造訪。

子爵府

cara.mak 發表於 23-12-19 08:38
依家啲款已玩到無得再玩,幾千蚊一條連身裙,咪又係款款同其他雜牌差唔多! 好難斷定係人抄你!
當然你有ha ...

可能啦,睇咩款。

子爵府

鋼琴 發表於 23-12-18 23:58
如果佢有容人之量就唔會開呢個post

多謝你開個分身account 撐你自己,管理員請處理

子爵府

harihari 發表於 23-12-18 21:20
睇到嘩嘩聲

雖然有人跟自己著衫係唔好受

哦原來身高係不能說的話題,長知識了!
姚明?邊個黎架?而家講緊女人著裙喎,點解你係用一個男人做例子?睇到我好唔明。

用FYY劉佩玥會唔會好啲

子爵府

ikokam 發表於 23-12-19 09:22
有人跟咪即係欣賞你,當笑話

係呀,咩人都有。bk 人種仲多過返工遇到個啲。最正係我未試過當面有人會質問我唔係女人,你要影相出嚟,或者一定係淘寶論壇令大家覺得平時做唔出都做埋出嚟。

子爵府

Prosperous 發表於 23-12-18 20:56
其實講還講, 做咩要講人地家人, 仲要係仔女? 高度係先天, 人地都唔想, 呢啲係人身攻擊!

幾靚幾索都冇用, ...

你已經係人生攻擊,犯版規,呢度唔歡迎你,已通知管理員,請自重及離開此帖。

子爵府

snow.white 發表於 23-12-19 09:02
Best good 多謝你話我似fresh grad! 歡迎大家繼續讚美,膠層低層話之你,你地唔駛用分身accounts 留言咁麻 ...

呢到多(emoji)盤戰士,有啲係假accounts ,真係男扮女做野,新世代憤世啲我完全明白。用激將法想我透露個人資料,管理員真係要處理,有啲直情係幫你做野咁,害群之馬都要out 。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊