自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

照超聲波試試,唔係嚇你,我之前有腫瘤,係細菌感染,醫生話細菌係跟淋巴走,所以去到某到地方可能好危險

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yunyan 發表於 16-10-5 23:28
哇,你而家冇咩事嘛?祝福!
幸好細菌無入肺同上腦,否則真係有生命危險
我做左個小手術,食左7個月抗生素,而家暫時無乜野,多謝你既祝福

我最初就係得少少痛,不以為然,無理,有日發現腫起左,去睇醫生,醫生即刻寫紙叫我去照超聲波,一照,有陰影,即刻叫我去照埋磁力共振,唔夠幾粒鐘,睇3D REPORT,範圍好大下,個瘤已經生到掂住D骨同肌肉。。。

首頁

尾頁

跳至