潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我12月尾買47200,今年加咗好少

我自己改要swift等咗一個星期,SA話如果堅持係要epsom 就冇期

伯爵府

jbyau 發表於 20-3-28 20:07
可唔可以share下幾多spending先排到呀(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

應該未去到1:1,因為我本來諗住要K25 / K28 retourne,買吓買吓未夠數但又諗唔到有咩好買,SA又suggest我年尾前出咗個袋唔好嘥舊年quota,咁咪即刻轉要kelly pochette

伯爵府

liumeowjen 發表於 20-3-29 11:09
咁係唔係即係當你用咗啲spending 去買袋

梗係啦,我本來儲緊spending 買K25K28,但係買到中途未夠數嗰陣到咗個樽頸,我想要嘅嘢鋪頭冇貨佢有嘅我又唔鍾意,SA見年尾咪叫我不如搵個平啲嘅quota袋(變相我嘅spending已經夠)出咗先,咁我自己又未有kp所以咪要返個

伯爵府

michelle_chan 發表於 20-3-29 12:01
我想要kp但又叫我出k25 /mini Kelly 2 先
你出左咩色呀

Noir phw

伯爵府

liumeowjen 發表於 20-3-29 12:00
如果我等到我個k25
我下個目標就係K P
但我之前有透露過佢同我講K P或者Mini Kelly好難有喎

我唔知KP難唔難,但我舊年年中已經offer過藍色金扣我reject 咗,之後年尾又鬼咁快出到

Mini kelly 2一路都話難出,for me如果過1:1我唔會考慮因為個袋對我嚟講太細

伯爵府

michelle_chan 發表於 20-3-29 12:55
舊年係你request 定Sa 主動offer? 如果你request 又半年先有第二個出現 都算難

年中嗰次係我等等吓kelly SA話有shipment就到問我鍾唔鍾意KP,我冇request 過

年尾嗰一次就係我話要嘅

伯爵府

Szekun 發表於 20-3-30 09:38
咁好既 47200就有黑銀
我都係年尾話要 配左54000左右
仲要等到一月頭先比袋我

因為SA趨我年尾出個袋,所以我冇特別要求個KP要咩色,其實細袋我candy color 都冇所謂

嗰陣佢好快已經msg 我,又係有個p9但係K28(當然要再配夠數)一係就黑銀KP,佢都係有shipment 到得一個KP 就offer 嗰一個,同埋佢知道我平時淨係鍾意黑白灰啡藍呢d悶色

伯爵府

Szekun 發表於 20-3-30 09:38
咁好既 47200就有黑銀
我都係年尾話要 配左54000左右
仲要等到一月頭先比袋我

其實p9都應該係hot color? 你SA offer 你呢隻色都好好,呢d超細袋用幾靚,返而我有個p9 b30 我就覺得好似over 少少

我exactly 喺邊間舖就唔係太方便講(SA知道會殺我),只可以講喺港島嗰邊唔係廣東道唔係中環

伯爵府

Szekun 發表於 20-4-8 13:16
你就好喇~ sa咁主動
我個sa仲獅子開大口講話KP要配十
話問左其他同事d客配左十都係等KP

其實如果唔想配咁多可以考慮出個kelly danse 先,我覺得好似KP但causal d冇handle 同個袋比較軟身所以個型冇咁硬淨,但好處係大d同有肩帶

伯爵府

Szekun 發表於 20-4-8 18:10
我有喇~ 只不過個色我麻麻 用都無用過
我都覺danse係幾好用架~
不過我仲係想要個KP 成大半年 ...

你買咗咩色?隻色唔鍾意你又買?

伯爵府

Szekun 發表於 20-4-8 19:08
Orange poppy
我見係歐洲價炸~
配埋隻介指都好抵呀

咁又真係sharp咗少少

伯爵府

Szekun 發表於 20-4-8 19:57
想放袋 但依家又咁 好難放呀

其實kelly danse 幾好用,我覺得點都要有一個

伯爵府

michelle_chan 發表於 20-4-8 22:44
你有無問過計唔計呀 我sa暗示Ado同kelly danse都唔洗計spending 呀 佢仲好好 我果日配貨其中一樣係mini be ...

跟據我有限嘅經驗,如果你中間冇攞到其他袋,其實Spending係可以少啲就可以攞到B同K

所以中間個袋係你真係鍾意先好要,如果唔係直接target B同K,唔使配咁多其他嘢

伯爵府

Mrs.Alpaca 發表於 20-4-9 01:13
我都係等緊KP…request Gold color.

請教吓,Kelly danse要配貨嗎?

據我所知其實kelly danse唔係quota 袋,但而家返嘅數量都唔算多,有貨當然先俾大V,加上好多人想要,所以要等

如果想快啲有或者要指定某啲顏色就要扣spending,多少就視乎個別SA

伯爵府

DYDY2323 發表於 20-4-9 11:58
Kelly danse可以就咁入去問叫佢留?有無邊間多d機會有?

依家大把舊客都排緊,冇regular SA 應該暫時冇可能

伯爵府

Nephthys 發表於 20-6-16 12:19
最近被offer了一個黑金pochette,果斷買了。
大家加油喔~

Congrats!
黑金好正
Swift 定epsom?

首頁

尾頁

跳至