自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

影月 發表於 16-6-9 00:25
上個月老爺入了醫院,因為好急老人家入了私家檢查,住左4日,要5萬幾埋單,入院前,我老公問我存左幾多私巳 ...
咁你而家出闣 5 萬幾定係一鋪過囉晒10 萬出來呀?

講真, 如果我係你都會唔開心.

今後你儲埋幾多唔好再話比佢聽好了.

用戶要求終止服務

lazywife 發表於 16-6-9 00:47
對呢種人,心淡都不足以形容
我直情覺得樓主老公事後反口....仲用"家用論" 去支持自己不用還錢的理據. 我覺得 LEE 種男人係-----你嘅即係我嘅, 我嘅(即樓主舉例佢D 消遣使費) 即係我自己嘅! 我比左家用你, 你理得我點使.

講真, 如果我係FTM, 我就死慳死底為頭家, 為孩子籌謀將來....你就得閒使錢消遣下

我為頭家死慳死底, 日忙夜忙, 無收入......我為左物呀? 我係未正一大懵婆?

用戶要求終止服務

影月 發表於 16-6-9 00:56
謝謝你地,我明白我都不是一個見死不救的人來,但見到老公話比多左我家用咁講,我真係覺得好唔開心
...
家嫂...明白的

用戶要求終止服務

豬吉 發表於 16-6-9 00:45
你老公正賤精
唔還無問題咩叫比小d
我係你會即出黎搵野做
LEE 句先最傷樓主心.

縱使現在家用, 每月撇除一切使費, 仲有3-4 千元剩, 都唔使話: 我即係比多你, 我以後要減家用.

SHORT SHORT 地...你估樓主用那3-4 千去消遣使左佢咩? 用剩果D 都係為左頭家為左個仔咋!

樓主老公....太自私了...竟然仲要話減家用...好似慌死比多老婆咁...好HURT 啊!

用戶要求終止服務

影月 發表於 16-6-9 01:14
其實我好欣賞我老公好孝順佢家人同我家人嫁
咁今次當佢一時亂UP...心煩一時失言

你在此呻下好了.

不過, 我都贊成你出返來工作.

首頁

尾頁

跳至