懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:我上次last+m+係25/10+不過一向唔準到15/12

原帖由 tansilvia 於 14-12-29 發表
我上次last m 係25/10 不過一向唔準
到15/12 驗到淺控
約左聽日第一次私家產檢,希望有好消息
唔好咁擔心啦,bb痴實你架

大宅

引用:我last+m係11月16,下星期睇醫生,想返起未

原帖由 fb3mi 於 14-12-30 發表
我last m係11月16,下星期睇醫生,想返起未知有左呢幾個星期,飲過咖啡同紅酒,又做過推淋巴機同用導入導出 ...
既然已過左去,唔好諗了,而家開始要樣樣小心呀

大宅

引用:我last+M+係11月6日,12月頭check+到有左,

原帖由 kissobaby 於 14-12-30 發表
我last M 係11月6日,12月頭check 到有左,first check up 係5 jan..,what's app group 可以加我嗎?

我 ...
我都無乜胃口

大宅

引用:Quote:原帖由 allstar1208 於 15-01-17 發

原帖由 oliviasin 於 15-01-18 發表
我10周幾日 仁安驗咗T21 啦 $8000。
幾多日出報告?係咪會知埋性別?

大宅

引用:回覆 oliviasin 的帖子我都book左28/1去搵

原帖由 siusanmum 於 15-01-18 發表
回覆 oliviasin 的帖子

我都book左28/1去搵冼醫生做T21同照聲波, 醫院同我講要$10,000.00 ...
嘩,1皮野都好貴下

大宅

回覆:2015年8月預產期羊媽媽揮手區

我本身已開左一個facebook:

網址: https://www.facebook.com/groups/2015AugBaby/

首頁

尾頁

跳至