自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我妹入WhatsApp group,我心唸一日九千幾個留言,唔煩架咩(我唔知谷名,亦唔想知)

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Fiona_chou 發表於 19-5-28 09:54
有啊,萬能嘅谷友真係好nice

我妹初初唔明,點解d人咁串,咁人地唔識至問啫
過得兩個月,佢都開始頂d伸手黨唔順

問:沖繩邊個農場
答:abc(俾埋link)
問: 咁開幾點?有馬騎嗎?幾錢

王國長老

sheep2 發表於 19-5-28 10:37
沖繩自由行真係唔難,自駕仲方便D添

有冇揸車都好,都可揀兩間酒店住

由南到北渣車都係個零鐘,我地廢鬼事換酒店

王國長老

patpat234 發表於 19-5-28 10:46

唔係喎,我最長果程2個幾鐘

你去到好北?我最北都係去到名護咋

王國長老

patpat234 發表於 19-5-28 10:46

唔係喎,我最長果程2個幾鐘

咁岩嘅我地search埋一樣野
我見一般遊客多數玩到名護附近

王國長老

siumak 發表於 19-5-28 11:13
所以真係唔好怪 D 非新手咁串 D 伸手黨﹐
有 D 問題真心係無經大腦。

利申非常認同有d人真係好串
但伸手黨真的難頂,忍得一日忍得兩日,日日都有呢d人真係燥底

王國長老

cassy_w 發表於 19-5-28 12:20
請問北谷, 美國村有無酒店介紹? 我見好多書介紹 vessel hotel campana, 不過都幾貴, 唔知係咪 7 月頭都開 ...

Vessel算平架喇wor

王國長老

cassy_w 發表於 19-5-28 12:34
我見差不多 3,000 一晚, 對我來講是比較貴了一點

咁好貴!我妹之前睇暑假千中咋

cassy_w    發表於 19-5-28 12:57

王國長老

patpat234 發表於 19-5-30 00:56
朋友 lunch去過 walk in有位。
不過食物質素見人見智,我唔慣同啲昆蟲一齊食飯。
...

大家其實都好多位,不過個個都想坐正瀑布前面啫
我地上次去到至叫酒店book,早到(6pm)佢就俾左張瀑布位我地
氣氛唔錯嘅,食物唔可以叫平亦唔係勁貴,中上價錢中上質素,ok啦

首頁

尾頁

跳至