自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

台灣男
成日話香港食嘢貴,(佢自己都知台灣搵唔到呢份人工),將公司福利攞到盡
例如會將雪櫃盒奶拎嚟當飯食

另一同事,應該唔太願返屋企果類人
星期六日無嘢趕都要返工,試過有同事星期六返去做嘢,見佢執嘢走(走去office另一邊),45分鐘後見佢企喺office無人位置仲未走,摵緊手指 (無錯,獨自一人企喺度摵手指唔知摵咗將耐,仲要無開燈)

naicha    發表於 22-6-1 16:51
茶類愛好者    發表於 22-5-31 01:48

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

圍威喂 發表於 22-5-30 22:19
笑左,用間尺度

建議佢買個電子磅,更準確

王國長老

Gorgor0612 發表於 22-5-30 22:42
請過temp, 條友好似有強迫症咁!一日可以冲哂pantry 罐新開嘅阿華田!大罐嗰隻!好痴線下
...

夠沖涼喇wor

王國長老

summering 發表於 22-5-31 20:15
係公司廁所染髮,算唔算怪

唔係同事,隔離公司,共用廁所
每朝早都會去廁所開大,最妙係佢一定拎埋個茶壺入去,開完大就洗手洗茶壺(唔臭嘅咩?)
我哋叫佢茶壺人
一見佢拎茶壺行入嚟就雞飛狗走(因為知道跟住就開大,速閃)

stagea    發表於 22-6-2 11:47
naicha    發表於 22-6-1 17:18

王國長老

雪影 發表於 22-6-2 12:12
比較惹蟻

滿室清香

王國長老

naicha 發表於 22-6-1 17:33
有個靚女同事, 有次出差同佢同房, 佢早到一日, 我第二日到check in完入房, 見到廁所掛住條洗咗的底褲, 係有 ...

幾年唔駛賭錢,好少在bk見到咁豪邁嘅留言

首頁

尾頁

跳至