自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

granja 發表於 23-5-14 08:34
我都覺得奇怪,點解咁多人話早....就算冇生女或者自己遲黎,細個果陣總會知d同學幾時黎m,小五六時學校會 ...

係囉,成卅年前我細個時都係十一歲左右開始嚟,當時應該飲食正常,我又冇覺得冇咩奇怪或特別早。

水晶宮

c27cheun 發表於 23-5-15 00:18
如果練左好耐,咁唔好取消啦,最多上水即刻包毛巾走。
不過我有疑問,個個JM都話無性經驗不要用棉條,咁外 ...

我都係中學時開始用棉條,當時未有性經驗,都冇問題呀。初用揀輕量、有導管的,唔會用唔到。冇導管OB就真係難用少少,唔啱新手(但防漏較好)。當然,如果哩哩啡啡唔衛生,唔勤換又唔洗手,都真係咩都死,呢樣係個人問題,冇分幾歲嘅。我記得十一歲時去外國玩,同齡朋友都係話同學多數用棉條。

而家仲講處女膜,真係 oh my god。超無謂。用內用經期產品咋喎,個人有搭霎處理到就可以啦,關處唔處女咩事。

經期好正常,亦有好多處理方法,身體唔係特別不適的話冇需要為此停止日常活動。

水晶宮

ml123 發表於 23-5-15 04:23
試下搵下香港有冇同類型products

https://www.modibodi.com/collections/swim?gclid=CjwKCAjwjYKjBhB5E ...

幾好喎

我自己有用經期內褲(非即棄),好方便。原來而家泳裝都有呢類產品。

首頁

尾頁

跳至