網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章

佢上年整唔見我d野都冇賠啦
我係追左佢好多次,都冇覆我,旺旺佢好多次都唔理人
佢真係好不負責住!!你要有心理準備拎唔返!
我上年唔見左個次d貨值幾十蚊,所以算數!
跟住之後blacklist左佢,冇用成年!

ching923  我同你完全一樣,整吾見又唔賠...次次旺旺佢就扮失憶~!!永世唔用佢~!!  發表於 11-12-15 02:50
ching923  我同你完全一樣,整吾見又唔賠...次次旺旺佢就扮失憶~!!永世唔用佢~!!  發表於 11-12-15 02:49

子爵府

減齡達人勳章

tears 發表於 11-12-15 15:24
如果真係拎吾番, 要差評佢等其他人都知. 吾好自己 blacklist 佢就算.
我上年已經差評過佢,可以比大家知佢d衰野,唔洗咁多人受害!!
但唔知點解都仲有咁多人用佢
人地用丁玲集運,我會祝佢地好運....

子爵府

減齡達人勳章

Rubik 發表於 11-12-15 11:46
我之前係度講過用丁玲ge話有咩事佢係唔覆, 點知比其他人re我話丁玲唔係咁, 佢唔會唔覆, 我用咗佢兩次已經唔 ...
差評丁玲冇用嫁

我上年差評過佢,佢都冇理我,照唔賠錢

其他淘寶賣家知道一有人比差評,會即刻旺旺買家,
同你傾,尋求解決方法,最重要係唔好差評
但丁玲係采你都傻個隻,感覺係比差評咪比囉

子爵府

減齡達人勳章

我都係講事實俾大家聽,用佢有一定風險
我玩淘寶有1年半,我個陣用丁玲集運大半年,用佢集運超過10幾次,相當無事!但係我一有事,唔見左貨,佢真係冇賠,又冇幫過我,其實佢係有責任賠返俾我,因為佢簽收左,而我又收唔到,呢個係事實
我知唔係個個用佢既都有事,只當我咁唔好彩!!而且我又冇叫人唔好用佢,只係作為提醒,唔岩聽可以當冇睇過
如果影響到用緊丁玲集運既mama心情,sorry!
希望d貨係佢手上既人,快d拎到貨,我明白個種感覺

首頁

尾頁

跳至