自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

andyo 發表於 18-9-6 21:52
想問下有冇人幫襯過Teris Hair 妍髮既頭髮療程?

我join咗package, 已經做咗5次,明顯脱髪少咗好多,我有用埋佢支洗頭水及精華液

第一次上去做免費頭皮檢測分析,療程係幾錢一定會講清楚,可單次比,我再追問佢先同我介紹package, 我個人感覺冇hard sell

男爵府

andyo 發表於 18-9-30 11:46
想問你做左咩療程?

毛囊淨化,育髪、再生

男爵府

wewebb 發表於 18-9-30 22:41
我上次上去好hard sell . 一開開我做50次,我唔買,再開30次,跟住20次。

我去又完全冇咁嘅情況喎,係我自己主動問package 架

男爵府

wewebb 發表於 18-10-1 04:25

跟住叫我不如試做treatment,喺過程中不斷問我諗成點,hard s ...

我試做嗰時都未join架,真係冇遇到你講嗰d問題呀,幫我整頭嗰個更加唔會sell, 因為佢地只係負責落手做,而頭皮分析及傾join plan係另一個負責人架。

你去邊間分店呀?感覺好差就唔好join啦,貼錢買難受咩。有冇即時投訴呀?

不過你試做完有冇做電子問卷呀?
我每次差不多做完,佢地都會拎個ipad嚟有問卷要做架,我試過其中一part 填「C尚可」都收到電話打嚟了解邊part有唔滿意,話會內部再作出改善喎。

男爵府

wewebb 發表於 18-10-1 09:41
我最後無Join 到。 落手做的無sell 過,做緊入來chur 的是consultant. 即時填問卷無得評consultant. 得三 ...

你係消費者,又洗乜咁客氣怕當面投訴喎,攪得你咁唔高興,真係唔join好過啦,join咗仲要定期去見到面架嘛!

男爵府

amazing 發表於 18-10-1 21:41
請問一次幾多錢,package又幾多錢?唔該晒

Package平均每項係4百幾-5百幾,我一次去做兩樣野。

你可以打電話去問下先,啱價錢先再約做免費頭皮分析。

男爵府

bonniefu116 發表於 19-8-30 01:22
回覆 吱喳momo 的帖子

你好阿 我想問你係join 邊種阿?

我join咗毛囊淨化+再生療程+育髪療程

首頁

尾頁

跳至