夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 jacky1666_hk 的帖子

建議妳諗定後路,因為無論係出去定在家都已經係傷害妳。

男人出軌一次隨時以後唔知幾時又再發生。
有小朋友既要先解決經濟問題,佢地有個出軌爸爸心已經不在家,作為太太仲留唔留戀係一個問題,對於小朋友成長係另一個問題。如果一個家父母已經唔愛對方,小朋友成長可能亦會出現唔同既問題。有需要嘅可以試吓搵專業人士傾下,唔好自己諗埋一邊。愛自己多啲,放時間心機在小朋友同自己身上,對於傷害自己既人可以唔需要理佢。

複式洋房

回覆 bsg 的帖子

我識得個係用老公facebook放閃二人合照,其實身邊唔少朋友一早都知佢老公有第二個好耐,大家都知係假象所以無like佢老公啲放閃照,最後佢仲同老爺奶奶講埋去迫佢老公留佢身邊。其實佢自己事業唔錯搵唔少,不過由讀書到而家好似都係得佢老公,可能佢覺得無左老公會好無面,所以明知佢出軌幾年都唔肯同佢分開。我地見到佢咁都覺得佢好傻,佢完全有條件去離開佢過得更好,每個人諗法都唔同

複式洋房

回覆 jacky1666_hk 的帖子

樓主,雖然唔識得妳,但妳面對緊既情況,我諗係女人既大部份人都會叫妳放手,所以妳有咩唔好諗埋一邊,最好搵專業人士傾下開解下妳
希望妳早日走出困境,同小朋友努力面對將來

複式洋房

回覆 bsg 的帖子

我之前都唔信真係有人會自欺欺人為面子去留一個唔愛自己既男人在身邊,班朋友呢幾年嚟已經見過佢老公同個女人一齊好多次,耐唔耐就見佢老公個facebook放閃二人照,我地最初都懷疑係咪佢老公出post,同佢熟啲個friend話其實係佢自己用老公個facebook post相放閃,話佢唔想俾人覺得佢老公唔愛佢咁無面,所以大家知道後再睇到呢啲放閃post都覺得好無奈。其實如果佢老公愛佢根本唔會出軌,仲要咁多年都係咁,真係唔知佢幾時先肯醒,大家都希望佢襯仲後生早日放得低可以過啲新生活。

首頁

尾頁

跳至