時事熱話

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

littledot 發表於 19-8-20 14:09
咁多年嗰幾區都冇事,係垃圾乞衣人出現攪事先出事。
暴徒都隨街打人㗎,你都唔好以為自己撐佢哋就冇事,佢 ...

721 元朗恐襲:無人被起訴
85 荃灣恐襲:無人被捕,傷者傷口見骨,被斬斷手筋腳筋
85 北角福建幫聚眾打人:警方接報四小時後到場,無人被捕
811 北角福建幫再次聚眾打人:無人被捕,一名中五學生被打傷
820 將軍澳斬人:無人被捕,女傷者危殆

香港人還需要一支天天傷害市民性命財產的腐敗警隊嗎?

我現在強烈要求解散警隊,市民亦應盡力推動將犯罪警員送到國際法庭受審。你班黑警全部罪該萬死。

joey2791    發表於 19-8-20 17:19

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

波波寶寶 發表於 19-8-20 15:59
解散警隊都未拉你...拉埋你地班暴徒先啦

係啦拉我啦~黑警家屬

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 16:03
你係乜水, 警察拉咗人要同你交待?滙報?通知你一聲?要你嘅認同?

你無腦, 眼盲, 口毒, 心毒, 食得毒蘋果多. ...

係呀~黑警家族

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 16:07
就算唔係警隊家屬, 只要有良知嘅香港人, 都唔會講d咁毒嘅說話.

有良知既人係唔會企係黑警果度

joey2791    發表於 19-8-20 17:20

珍珠宮

rosetina 發表於 19-8-20 16:27
我就話黄屍港毒依D亂臣賊子
人人得而諸之!

我就話藍屍依D亂國家攪市民
人人得而諸之!

joey2791    發表於 19-8-20 17:21

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 16:30
無良知嘅人只會企係黃屍, 曱甴, 過街老鼠群嗰度.

有良知嘅香港人只會企係正義嗰度, 只想警察快d拉晒班暴 ...

要香港平靜,一定要杜絕班黑警胡亂打市民,香港先有希望

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 16:40
香港就係有你哋呢d垃圾先咁亂, 班暴徒未出嚟搞事之前,
香港天下太平.

香港咁亂都係因為你們班黑警係度作惡多端,無左呢班黑警我好相信香港會安全,呀黑警家族唔該你們繼續活係自己個夢入面啦

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 16:48
你搞錯咗, 由始至終警察冇打過一個良好市民, 只係打暴徒, 拉搞事份子.
未有暴徒搗亂之前, 又何來有警察放 ...

暴徒咪又係黑警扮
戴口罩咪又係因為你們班黑警無法無天

joey2791    發表於 19-8-20 17:23

珍珠宮

小小郭夫人 發表於 19-8-20 18:10
你呢段內容我會先截圖,睇下係咪構成誹謗,記住文責自負。

哈哈,事實都話係誹謗
黑警家族係得既

珍珠宮

hihi585 發表於 19-8-20 18:43
講嚟講去都係話人黑警家族,
真係頭都暈,冇第二句

黑警家族聽住:
我屋企都會有些人係 撐警,但都好同情果的後生仔,知道佢地係想香港好,絕對唔會用 曱甴 黎形容同一個土地生活既人
用得呢的咁 賤格嘅形容詞黎形容住係同一個地方自己人我已經覺得佢地唔係人

珍珠宮

yoheymen 發表於 19-8-20 22:43
講得好

珍珠宮

KittyNg_FB 發表於 19-8-20 23:17
終於係bk有人講人話

KittyNg_FB    發表於 19-8-21 17:26

珍珠宮

KittyNg_FB 發表於 19-8-20 23:21
我有朋友在場, 佢話police 勁hea

正義既人要讚下

珍珠宮

肥豬寶B 發表於 19-8-20 23:36
等返 d 講人話 的 JM 好耐 , 係呢度好似俾人圍攻咁

公道自在人心
大家都係用對眼去判斷事實
淨係得個講字有鬼用

珍珠宮

jolps 發表於 19-8-21 09:43
支持香港警察! 反擊黃屍喪屍暴徒曱甴!

天有眼啦
剛剛俾黑警打果個呀伯果囝出來 澄清尋日4點的黑警講既全部都係大話
人地老豆日日要去警局簽到,的黑警點會話搵唔到佢????
同搵唔到做藉口就可以推晒所有責任

joey2791    發表於 19-8-21 12:42

首頁

尾頁

跳至