潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Fifichan0825 發表於 18-5-4 13:04
姐係我覺得 如果係誤會 咁果間野個信譽就會無啦啦比人攻擊架渦

其實你係咪店主?

你知道多d ?

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:12
唔會啦 我男人黎 店主女人黎我係佢朋友 幫手講兩句姐
上面都有講 如果屬實 咁我都會話抵死
但依加都仲係樓 ...

咁你問左你朋友未?係咪叫人儲多d錢先買chanel?

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:15
佢話佢唔係咁表達佢係想講 先買住LV用住先 再儲多啲先去Chanel掃 佢自己都係咁
咁樣呀
...

Icic, 即係要儲錢買Chanel果個係店主

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:23
咁係咪解答左你既疑問? 你質唔質疑我or我朋友有無錢我唔care lolll咁我都係想知 係唔係無圖無證據就可以砌 ...

你朋友係有叫人儲錢買喎,你都認左,有冇圖都無所謂啦。

可能你朋友係無錢要儲錢買,但咁樣講,好似人人同佢一樣咁窮,但又要扮有錢,咁樣同客仔講野,真係唔係幾好聽。

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:31
你可以睇番 #88 我講過既野買左先果兩句

衰在叫人儲錢

人地可能大把錢,唔洗儲

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:38
姐係叫你儲定先 有心儀貨品先再掃用住Lv先 都抵玩

咁有咩問題存在? 如果表達意思係咁樣

都話衰在叫人儲錢

明明人地有錢買,只係店主幫唔到人買,樓主先改變主意。

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:46
姐係知道無你心儀款式 叫你儲定黎等之後再買
依加買住LV先。咁都好難理解咩

都講左好幾次,覺得你講果 ‘ 儲 ’ 字好 銀耳。

又唔係買樓買車,洗鬼儲咩

不過你覺得無問題就算啦

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 15:51
姐係幫你買野要理解埋你身家咁? lol

呢d叫說話技巧

瑪瑙宮

michellechiu02 發表於 18-5-4 16:13
第一段:
https://drive.google.com/open?id=1KFL7c4MrnPyGmadeZpnBWFWQUWpbQfsu

亞男友人 fifi 話有後半段喎

瑪瑙宮

KamMui 發表於 18-5-4 16:19
叫人儲夠錢就買chanel,好明顯係話人無錢又要買chanel ,呢個post好快hit,多得朋友唔少
...

係,越幫越忙,明明衰左,再搵個無說話技巧加死撐既人黎講。

flipflop    發表於 18-5-5 00:24

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 16:24
我邊度有講過?又砌?

砌咩呀?你自己睇返你個#88啦,你話樓主只講果兩句出黎,無圖無真相,而你話店主係以下意思..

”咁等你下次儲多d錢先買Chanel啦,反正都未有,我自己都係買左用左先,之後有先再買"

而家樓主upload左上黎,係無黎果段喎

瑪瑙宮

Fifichan0825 發表於 18-5-4 16:30
假如呀 睇清楚先拎黎講啦 衝住出黎做咩

之前錄音都無聽過,咁你又衝出黎做咩呀?

瑪瑙宮

JD930 發表於 18-5-5 09:09
係咯,重點係樓主一早根本就已經 "儲夠錢" 買,由落訂個下根本就係想買chanel,反而係賣家冇啱嘅款比樓主 ...

仲要死撐又話假如又呢樣果樣

首頁

尾頁

跳至