時政擂台

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fukuoka_saga 發表於 19-7-23 06:20
其實我想問反送中既人係咪都支持暴力行為?我只係FB講了句反對暴力,即刻比人追住閙,之後收到幾個朋友what ...

我同你一樣,被人問藍定黃。

其中一位朋友仲話unblock 我,我同佢講點解要搞中聯辦,噴黑國徽?
佢竟然話係政府迫成佢地要咁做。

我問佢你個仔唔聽你講,話你錯要你講對唔住,但你已經講左我唔啱啦,仔唔接受,就打爛屋企野,每個星期都發生,你會點?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

立夏 發表於 19-7-23 08:50
佢點答你?

唔應我...仲話點同教仔

明明係破壞, 仲話係和平示威?! 唔知咩道理
我係睇到件事係類同, 所以用來比喻佢知, 希望佢明白, 但咁既回應, 証明已上左腦

琥珀宮

cyyiu 發表於 19-7-23 08:55
你想過正常生活?
我fb有黃朋友話,如果你呢個月,只掛住吃喝玩樂,枉為人!
O 晒咀, ...

你朋友都幾得意, 將自己套政治, 圈入別人要好好生活當中

琥珀宮

lakgarden 發表於 19-7-23 09:08
黃c係咁㗎禾,有個group友一定唔會用暴徒形容黃絲,到依家仲係孩子孩子咁,仲話好驚無人保護到孩子 ...

作嘔

首頁

尾頁

跳至