親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Pacific 住過FAMILY ROOM 正.

不過L7 我都有興趣, 因為佢都好方便, 又新, 一出門口就係機場巴士.

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-02-25+發表Paci

原帖由 chickenwing2006 於 16-02-26 發表
Ski bus > L7 門口落,我下年想 book 佢
係呀,所以我咪留意吓佢

水晶宮

引用:我就係住呢層,咁岩上網搵到相,仲有另一條

原帖由 manyjennifer 於 16-02-29 發表
我就係住呢層,咁岩上網搵到相,仲有另一條樓梯先到房間的
我住3樓冇尼d樓梯,仲係用斜路,可以推到輪椅同bb車,見佢酒店仲有寫好多係比有需要用輪椅人事既設施。

係咪上兩層冇裝修所以仲有樓梯尼?

水晶宮

引用:Quote:manyjennifer+發表於+16-2-25+16:04+

原帖由 MissMaMa 於 16-02-29 發表
咁你住過 L7未,房間質素如何?其實兩間位置差不多,我反而擔心 L7對住大街會嘈,因為冬天開暖氣我一定要打 ...
對馬路方向一定嘈,我上次loisir係馬路方向,我有開窗確係幾嘈。

水晶宮

引用:Quote:manyjennifer+發表於+16-2-29+01:25+

原帖由 MissMaMa 於 16-02-29 發表
咁你可以request住3樓,已翻新好,有斜路通往房間。不過,並非所有房型3樓都有,deluxe twin,triple呢層就 ...
我都覺得family room very good

水晶宮

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-02-29+發表對馬

原帖由 manyjennifer 於 16-02-29 發表
我唔開窗啊,兩個小朋友咁細,窗口又大,驚危險,我三月會住Loisir 4晚標準房有窗的,睇吓到時情況如何,朋 ...
Loisir我住deluxe room,都ok,但因我之前住佐Pacific 同Alpensia suite,一比較就最差係佢。

首頁

尾頁

跳至