美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:勁貴, 因為個醫生有d名氣掛, 我仲想問定

原帖由 kksun 於 16-03-24 發表
勁貴, 因為個醫生有d名氣掛, 我仲想問定, 姑娘話1064唔會結焦, 點解d jm話會結焦?係咪打結焦先會永久脫 ...
淺層同深色的斑,多數係雀斑,可以打定点結焦.。。。要忍幾日有焦在面上又唔可以曬。

脫左焦就粉紅色,過一排就變番皮膚色靚哂喇。

深層的荷爾蒙斑,界限唔清楚的,就只可以打1064掃斑。。可能某些機先可消除荷爾蒙斑。

我同大家一樣,之前儲左幾十年斑,經過一年幾定点,之後掃斑,現在可以搽好透薄的粉底,就白白淨喇。。

加油,真係可以近乎無哂(我9成係雀斑)。

大宅

引用:回覆 鰻魚仔 的帖子我都有問過係咪打到結焦

原帖由 bujimama 於 16-06-08 發表
回覆 鰻魚仔 的帖子

我都有問過係咪打到結焦先至好,但呢間既治療師話打到結焦未必好,結焦復元時間長,有 ...
簡單來說,只是深色雀斑先可打結焦。

冇話好唔好。結焦快啲甩色。但果日要好小心迫開太陽。

反黑係因為唔係雀斑又走去打結焦的激光。

大宅

引用:回覆 鰻魚仔 的帖子我都有問過係咪打到結焦

原帖由 bujimama 於 16-06-08 發表
回覆 鰻魚仔 的帖子

我都有問過係咪打到結焦先至好,但呢間既治療師話打到結焦未必好,結焦復元時間長,有 ...
果幾日要帶口罩啦…仲化妝咩

大宅

引用:回覆 鰻魚仔 的帖子打深色斑都可以吾打到結

原帖由 bujimama 於 16-06-10 發表
回覆 鰻魚仔 的帖子

打深色斑都可以吾打到結焦就好,做咩硬要打到結焦,仲要用口罩遮樣?化靚妝吾好咩。 ...
打結焦快嘛!

甩左焦就冇左啲斑架,啲肉肉粉紅色慢慢會變番皮膚色。

想唔結焦,就掃斑攞,大概要打大半年,先可以淡到好似結焦甩左咁淺色。

this is all up to you..

首頁

尾頁

跳至