親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:剛去完, 不過我唔明你講咩叫加套票.我是買

原帖由 豆豆B媽 於 16-08-03 發表
剛去完, 不過我唔明你講咩叫加套票.
我是買 3days pass 昇龍道巴士套票 $7000
因為太趕, 網上訂不到位置, ...
唔明,網上訂不到位,去到才訂。

為何要print email取位(車票)?

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

引用:想請問究竟可不可以在網路先預約車票, 再憑

原帖由 sambb 於 16-08-03 發表
想請問究竟可不可以在網路先預約車票, 再憑確認電郵加套票到車站換票。

行程是 :
請問你幾時去?

我明年3月,刨文有d話冇預訂,有d又話有得訂

我諗住照訂位,唔俾再即場換車票。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

引用:回覆 floraykw 的帖子謝謝你的解答, 我已爬

原帖由 ggnn 於 16-08-05 發表
回覆 floraykw 的帖子

謝謝你的解答, 我已爬好多文, 越爬越亂!
條link係2013年10月,但昇龍道巴士套票係上年2015年推出,帖文亦提及每程巴士車費幾錢,所以一定唔係用巴士套票。

首頁

尾頁

跳至