跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 田中小百合 於 10-7-8 14:38 發表
上個月綠楊n班 call waiting list 你地有無收到call呀??

收到呀...都幾surprised, 因為仔仔in得唔係好好.
不過都係turn down左, 因為已有其他offer.

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-7-8 11:54 發表
知唔知荃灣有無影樓影相呀, 想搵D無咁貴既影樓呀, 有無好介紹呀!!

你想影咩呀?証件相就去photomax啦~~

珍珠宮

原帖由 BB13 於 10-7-8 16:12 發表
唔係呀, 想影造型相呀.....

i see, 去呢間喇...cheap and good~~

http://www.mybabyface.hk/packagef.htm

我仔仔2月時影左輯, ok嫁.

http://www.mybabyface.hk/201002/shunhin/mygallery.htm

珍珠宮

原帖由 田中小百合 於 10-7-8 18:49 發表

係呀~我個女原先reg.左另一間學校~但因為luk yeung近d都轉左reg.呢間啦 lu~
你仔仔係唔係轉左讀宏福呀??

升k會唔會考第2間呀?

係呀...仔仔會讀宏福, 就腳d lor....我住青衣, 去緣楊其實好唔方便.
k1會試下考其他學校既~~

珍珠宮

原帖由 田中小百合 於 10-7-9 17:52 發表

同你情況一樣啦~ 我住TW, 但係之前係TSING YI 既學校收左, 點知TW 既學校有OFFER,咁都係讀返近D就腳D架啦!!!

我個B係細B黎既!! 其實我想報學之園架, 但之前話N班唔收細B攪到無報名,K1應該會博下啦! ...

heehee, 咁我地情況啱啱相反~~
青衣學之園係我第一心水, 但今年好少位咋...所以仔仔都係waiting咋. 如果你諗住報k1, 記得報埋海帆分校, 增加機會!!

首頁

尾頁

跳至