懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢幾日睇左好多posts,都令自己好忐忑,不過我而家都31週,要揾過好同自己夾到的醫生應該唔容易,加上我上一胎都揾余醫生接生,我同老公都好放心滿意,所以我應該唔轉啦,老公叫我唔好睇甘多負面新聞太影響自己情緒。。我都係有情緒病的。。。

大宅

fattybb 發表於 12-9-6 09:23
同你一樣,我又係31週,你book咗邊日開刀? 其實我都係咁諗,要搵一個夾自己嘅醫生真係唔易,仲要我地本身 ...
我book左11月2號上午呀,你呢?我d朋友仲未問我,可能怕我會擔心,不過我估6299晏d會打俾老公問下點,不過我老公好堅定,無打算轉醫生,我都係睇老公頭,唔好打亂自己個plan...

大宅

fattybb 發表於 12-9-7 08:51
我自己都將會經余醫生開刀,所以呢幾日我都好關注所有有關余醫生的新聞,今早起身已橫掃晒所有新聞紙,包括 ...
呢份報紙真係唯恐天下不亂架,所以我地都要自己分析,唔係報紙寫咩就信咩

50246419    發表於 12-9-7 11:38

大宅

jnellen 發表於 12-9-8 01:08
我的女兒正是余醫生接生的,我對余醫生相當有信心,是次開刀生產過程也非常順利,當中余醫生手勢很好,傷囗 ...
同意,我們都祝福事主一家,希望bb快點康復,而我們待產的一班媽媽都需要良好的心理質素去迎接我地的BB,既然尚未有結果,就不要先下定論

大宅

littlesweetie11 發表於 12-9-21 08:47
我生咗啦,辛苦到死,余醫生同姑娘都好好,好細心,妳哋加油唔駛擔心,要信任余醫生! ...
恭喜你呀!!係順產呀?幾多週呀?我星期一先見完余醫生,照左好耐,話我胎盤低可能會早產。。。好擔心。。。

首頁

尾頁

跳至