親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 jenniferkwok 的帖子

正喎。。我係sunway都有玩flying fox.. 我仔都想玩但唔夠重

男爵府

門票早幾日訂穩陣d。。有d唔係即時email confirm。
我地訂sunway又出錯了,我地訂快證佢俾了普通票我地,要再email佢地再send

男爵府

回覆 Honeyme22 的帖子

我都係呢個時間到埗。。call grab去酒店唔洗一個鍾,2點已經check in完

男爵府

回覆 yan321 的帖子

我地係全程grab呀。。去到機場搭的士個位call, 幾分鍾就有車了,o個度d閘口有 no. ,你call個陣寫明邊個門口就ok喇不過留意每日5,6點都會塞車。。有時call完要等好耐
電話卡在鴨記買,digi黎既。。成日5,6點呢d繁忙時間就上唔正網,唔建議買佢
係hk download定grab, 去到插卡就可call grab架喇

男爵府

回覆 yan321 的帖子

我電話卡冇no.的,可以用app打電話
同唔同泰國呢層就唔清楚了,因我地都係第一次用

男爵府

回覆 giant_japan 的帖子

我平日去,如冇買FAST PASS都要D時間要排隊架

男爵府

我坐港龍的,在WINGON買機酒套票,5月時買,7月尾去,2大2小,萬六有找
住RITZ CARLTON 2-bedroom suite,好大間屋,我覺得好抵呀~

男爵府

2007WNIP 發表於 20-1-11 17:13
請指教grad係未用Apps或點約地址同時間呢!
係用app呀。。在hk download定先,去到換電話卡就用得喇

男爵府

kaka1226 發表於 20-1-12 11:47
唔好意思,我唔熟悉馬來西亞,但見你行程幾吸引,想問下,要book邊個機場較近呢?我小朋友6歲同8歲,跟你 ...
機場就係吉隆坡國際機場(應該係呢個名)
行程應該都岩你地呀,尤其kidzenia,
sunway有d計高度,我女都玩唔到但都夠皮
極力推介去科學中心👍

首頁

尾頁

跳至