想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

馬騮狗 發表於 16-4-25 06:48
植入前,要介口嗎?thanks,祝孕孕成功!
我自己都係戎生冷野為主咋,生果好多都照食~

大宅

YuenYuenKwok 發表於 16-4-25 18:46
我都好想偷驗,你仲有check紅d嗎? 同埋我想問下各位等緊bingo期間多唔多分泌?我呢2日好多,今日仲有點粉 ...
植入day12
今日我分泌都多,有透明水狀同keep住每日都有一兩撻粉橙色連藥渣流出黎,

上網係咁睇文,真係會有mama到day13晚先check到有線

令我可以安心少少,,等到day14先交比天意決定

當然,,,心裏已經50:50...

一齊加油呀各位等緊呢14日既jm們,,過得真係好慢,,

大宅

gogogo~ 發表於 16-4-25 10:58
我仲以為你搵到啲出面嘅化驗所添
冇呀,係呢邊又唔知邊度有,就費是周圍去,,

大宅

回覆 芷柔 的帖子

好野,開心開心,接個好孕先

大宅

芷柔 發表於 16-4-26 01:22
namnam你好似早過我放架wo ,你都痴實啊
我今次應該陪唔到你地呀,,今日day13都係一條線,,,但我都照塞藥同食黃体素,,希望聽日有奇蹟,,

大宅

尋晚我上唔到bk...down左,唔知點解~~
我而家去醫院喇,,希望有奇蹟呀,哈哈
祝各位jm個個bingo

大宅

我返到香港喇,今次係total lost...竟然一個雪胎都冇,佢話係因為卵子質素唔係咁好,我覺得好奇怪,一直打針到取卵,到植入,過埋14 日唔成功,先講比我知冇著床係因為卵唔靚,我失望既係,點解唔早d講,等我抽之前谷谷佢,植入一粒,,又唔講其他係麻麻地,,到尋日先知冇雪胎,

我想問下jm們,係台北邊間醫生姑娘會同病人溝通得好d..我想6.7月再重頭黎過,,

醫生開左 Q10..DHEA既野比我食,我唸住搵多一個台北醫生consult下我情況,我影哂我d record,,係咪可以send email比佢地問下先

大宅

回覆 kittytmp 的帖子

總共18粒,有6粒未成熟,6粒受精,其他有d冇受精,15萬台幣~

大宅

芷柔 發表於 16-4-28 23:33
我覺得老劉d姑娘真係好好呀,你要唔要試下?
加油啊namnam
我聽日send哂d record比佢個email,睇下佢點覆我先,,我會加油養好身體重新黎過

大宅

studentbb 發表於 16-4-28 13:50
試下飲滴雞精,我飲左几多月調理身體和補下(身體真的系暖d)。我之前有塭過台灣資料:北E寶師和翁E師,價 ...
我一直都想試滴雞精,,但香港d西婦科唔建議,搞到我老公唔比,,話激素多,,,chur,,咁食雞都有架啦,,,我唯有偷偷訂,haha

首頁

尾頁

跳至