自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

渣X﹐剛打去話無得WAIVE.....
入面有積分大約可換CASH 400, 但年費要1800....會為呢400而唔CUT嗎?

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆 lojo11 的帖子

聽日DEADLINE要找數﹐用唔切LA...打上HOTLINE話轉都要兩日﹐佢話可以今日LOOK既...但唔保證可以趕到..CUT唔切都要罰錢

伯爵府

多謝大家意見﹐即CUT先...
我都有好幾張...一次過CUT晒佢先...唔好煩....

伯爵府

回覆 大力大力 的帖子

一向都有用佢﹐但唔算係大額囉。佢睇唔上我呢D小薯啦....已CUT晒剪埋.....

伯爵府

回覆 18OctMama 的帖子

換唔切﹐豪左比佢LU....

伯爵府

回覆 cheung2000 的帖子

咁岩呢個月無簽佢﹐所以無得交...已豪左比佢...CUT晒佢D卡啦....剪埋...

伯爵府

回覆 小新B 的帖子

佢話有機會都要比penalty呀,所以聽完大家講都即cut,連其他未到期既都cut埋,以後唔使煩

伯爵府

回覆 superbear 的帖子

係,好快手,留都無留,一句話系統話無得waive就架啦。由佢,已cut晒。

伯爵府

回覆 tkop 的帖子

揸兜

伯爵府

回覆 小新B 的帖子

有銀聯,有普通白金,有行政人員白金。我共有3張。已cut晒。

伯爵府

回覆 emt1314 的帖子

ENJOY轉左無CASH DOLLAR / ENJOY DOLLAR好似都無咩吸引咁...(我本身已經有)......總之唔會再用揸兜﹐本身都還有個SAVING同股票﹐而家都諗住轉走晒佢﹐正式同佢BYEBYE....

伯爵府

回覆 andycheng1218 的帖子

恭喜你......我已經剪埋卡架LA....

伯爵府

回覆 龍貓車 的帖子

係呀﹐WAIVE 唔到呀﹐可能我呢D小薯佢睇唔上眼.....戶口無一百幾十億係入面....
岩岩問完另一間銀行點轉股票落去﹐佢即刻SELL埋我出銀聯鑽石卡 同 VISA INFINITE............(不過了解下有咩優惠先慢慢諗出唔出)

伯爵府

回覆 Mar9b 的帖子

如果可以WAIVE到﹐我都唔介意每年打上去既。不過用左十幾年﹐係今年真係小簽卡 (其實都小出街啦)﹐同埋我真係有用緊佢其他SERVICE﹐估唔到一句話系統問題者.....就當提早比我認清佢﹐而家慢慢轉用其他銀行算...

首頁

尾頁

跳至