親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

復活節假去完新加坡, 由於找Jason冇期包車上新山, 經朋友介紹另一位包車, 都係朋友聖誕去完用過好好才介紹!現在係時候回饋吓各位JM!
包車那位叫Randy, 好交帶, 可中文whatsapps聯絡, 識廣東話, 兩轉車都早到等我地, 又會做吓導遊介紹吓新加坡同新山, 知我地去legoland check in後就去little big club, 仲叫我地放低行李車埋我地過去, 總括嚟講就係好服務!
我知喺到好似唔可以出聯絡, 若真係有需要, 請PM!

子爵府

回覆 Joan2004 的帖子

just pm u , pls check~

子爵府

Joan2004 發表於 15-4-16 12:21
想問little big club 值得去嗎?
絕對值, 我大囝7歲都勁愛, 當然佢係天真嗰D, 有人話小學生已不愛玩, 但我囝玩到唔願走, 我地11點幾玩到4點幾, 全場有冷氣, 大人最愛, 我當日冇咩人, 包場咁! 又可以出去食完嘢再入番去玩!

子爵府

Joan2004 發表於 15-4-16 13:37
我大囝都係7歲,本來想計劃去angry birds park,不過今日睇咗JL fd 後,所以打算改行程去little big ...
我覺得angry birds park冇咩啱玩, 同埋太遠!
Little big club已經夠玩, 男仔應該都冇咩興趣hello kitty town.
我坐番的士返去legoland咋, $15馬幣, 我喺little big club隔離個酒店(Traders)截, 你話去legoland就有bell boy幫你找車, 好方便!

子爵府

easybebest 發表於 15-4-18 06:31
小朋友兩歳little big club岩玩嗎?
都可以, 但好多你都要陪囉, 我細囝16個月都係咁玩

子爵府

amy_hippo 發表於 15-4-19 11:46
想問little big club 有咩玩?
我帶一個4歲
一個2歲去
little big club就好似一個超大的冒險樂園, 所以我覺得2歲4歲都啱玩, 不過佢地最好係識識地嗰班卡通人物, 會投入D, 但唔識都OK GE, 我細囝都係咁玩, 大囝就勁愛囉!
Angry bird會啱大個D玩, 我冇去到但睇過網上資料, 個人覺得啫!
同埋玩little big club就近legoland多D, 會方便D囉!

子爵府

amy_hippo 發表於 15-4-20 23:09
Legoland 同little big club門票
請問你係同邊個買架?
所有門票我都係上網買架
啱啱3月中legoland做特價嘛, little big club就冇折

子爵府

blaiycl 發表於 15-4-21 09:23
我8月中會去, 其實當決定去新加坡之後再上埋bk 睇post 先發現原來我對新加坡完全唔熟悉我想問由 ...
唔洗迷惘, 我當初決定去新加坡, 都係咩都唔知, 慢慢睇周圍問囉, 我睇有個blog勁正架, 好多資料喺嗰到找, 我轉頭PM條link比你呀! 勁齊架!
答番你個問題先, 其實包車去legoland真係方便好多, 一來唔洗落車過關, 二來唔洗自己抬行李, 若你只是去玩唔過夜, 其實真係可以坐shuttle bus, 但我個包車司機話, shuttle有樣唔好就係限時限刻, 仲有你同車有人的passport有問題, 基本上你係全車人都唔走得架, 佢有朋友試過咁困咗喺車3個鐘, 所以先愈來愈多人包車算, 方便快捷! 價錢係貴一倍左右啦(4-5人計), 但真係好舒服!

題外話: 你真係想知D咩再PM我啦, 我都係靠網上資訊架咋, 希望幫到你啦!

子爵府

huisylvia 發表於 15-4-22 23:32
樓主,想問佢收你幾錢?係咪一程新加坡機場去legoland,另一日返新加坡?
價錢我PM你呀!

我去程喺Carlton酒店去legoland, 另回程喺legoland返新加坡金沙

huisylvia    發表於 15-4-22 23:47

子爵府

Pinkmoon 發表於 15-4-28 01:25
How much on march?
大人$110, 小童$85 (馬幣)

子爵府

Pinkmoon 發表於 15-4-28 01:26
May i have the link pls.
http://brfamily2008.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=4948224

子爵府

yijing 發表於 15-4-28 05:35
我都想要blog link吖唔該!
http://brfamily2008.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=4948224

子爵府

Pinkmoon 發表於 15-4-28 23:25
我見網站住两日通常有平,如果我不是連續住,是第一及第三晚住是否冇平?

...
咁樣分兩日應該唔計連住, 未必有平

子爵府

cc_waisze 發表於 15-5-11 12:09
請問佢有無大車,我地大約6-8人去,未計行李,另外可否提供blog同包車資料pm給我,謝謝

...
我冇問佢有冇大車呀, 因為我地都係細車就夠, 可能你都要自己whatsapps佢先知!

子爵府

vincess2006 發表於 15-5-13 03:56
你好呀..我都想要你所講好多新加玻資料個BLOG 條LINK呀?我未去過新加玻但黎緊10月想去呀.
謝謝你.
...

子爵府

回覆 魚餃河 的帖子

welcome~

子爵府

tysonso 發表於 15-6-30 13:44
回覆 yankaka 的帖子

我都想要條link,可不可pm我?thanks so much!!

子爵府

回覆 Cpboymama 的帖子

已PM你, 快看看能否幫到你

子爵府

happyiris1208 發表於 15-8-4 17:44
hi yankaka,

can u pm me alvin's contact?
Sorry, i don't have Alvin's Contact, i just have Randy Contact, u still need it or not?

首頁

尾頁

跳至