自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

回憶返當初係咁回人拎分就係想入性版
(雖然入壇係想睇bb資料)
不過依家已經冇咩興趣入去了
呢度健康談性真係太健康
就來將做愛當成運動咁睇
其實太有道德觀真係唔太岩講性

有返啲人夫人妻post相先似一個正常性版
我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

子爵府

mini1204 發表於 19-5-21 13:11
最少吾係田雞小腿
或粗肶
望下咪算

有時真係覺得太道德重整會..
大佬呀都係求張相J下啫
唔使又良家婦女又研究P得幾勁既

生活係要調劑下既
唔岩睇咪唔好入個版
反正入個版又要分又要click多一下同意先入到

係度擺張舊相等大家開心下

子爵府

超級特務 發表於 19-5-21 14:05
健康冇人性
話明講性,唔係聖。
得幾條腿,好碎料啫,以為有流鼻血嘢
佢地係雞肉腸
用腸比做腿
夠哂健康喇掛

子爵府

終極熊貓 發表於 19-5-21 13:50
去跌吉,快
果啲先算係性版~
唔夠相
連登睇相跌吉睇文先係王道

子爵府

超級特務 發表於 19-5-21 14:49
好過有個成日講我先生物物物水蛇春畢業論文
https://www.elle.com.hk/beauty_and_health/diet_fitness/how-many-calories-does-sex-burn

加拿大蒙特利爾大學(University of Montreal)追蹤研究21對健康年輕的異性伴侶,發現30分鐘的性愛連同前戲原來只消耗男性101卡路里,女性更低至69卡路里。首先,你要維持到30分鐘……

以上係咪BK健康談性應有既topic?

會變通識科喎

子爵府

olivia0815 發表於 19-5-21 18:40
睇完BK個性版,我只可以話香港人成日自誇居住係國際大都會,但性觀念相當保守,性知識亦非常貧乏
...
睇完性版再睇呢個post啲反應
先真係嘆為觀止

子爵府

guardianangel 發表於 19-5-21 20:19
關懷吓你自己個老婆啦,唔好成日關注人哋個老婆!
你係咪當咗我係個個人隻兵之一
我只係講下性版應有話題啫
如有冒犯道德高地
咁我講聲Sorry啦

子爵府

goat 發表於 19-5-21 20:21
好彩有入返來,原來我先生咁爆笑
其實夫妻版見得仲多
我好少睇哂佢講野但都當佢正常人
係今日睇呢個post後去睇先知佢都有係風月版
睇到長文但又唔係咸故真係好冇癮

子爵府

會錯意 del

子爵府

goat 發表於 19-5-21 20:36
我頭先求期click 一個post就遇到呢位我先生,
佢d中文,用字,語氣真係別樹一格,難怪jm話佢講咸野都無法 ...
佢某程度都幾符合健康談性個版義
真係好健康
健康到冇哂性慾

首頁

尾頁

跳至