自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

早幾年TVB都幫梁嘉琪接咗好多廣告,日日電視都見到佢不同既廣告!但我唔認為佢當年好紅囉!

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:43
唔好搵梁嘉琪同姜b比啦m記 chanel cartier唔會搵梁嘉琪 知唔知分別係邊?
...
慳啲啦!完全無興趣知佢有咩分別!

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:50
你無興趣就咪個個post留言啦

我點樣個個POST留言?邊個POST留言?我發表對佢無興趣既留言都唔得?呢個POST佔咗90%既留言都對佢無興趣喎,何解你特別在意我既留言?

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:54
因為已經唔知第幾次見到你係有關姜濤既post講梁嘉琪多廣告依個偉論
...
係第二個POST第二次以梁嘉琪為例,呢個例子好清晣又合適!唔得咩?你唔鍾意可以忽略我既留言架,點解要回應我個留言?然後又想限制我留言?咩事咁專制?

姜B個樣似金正恩唧,唔係真係想學金正恩咁獨裁係嘛?好搞笑!

珍珠宮

呢個POST好多JM都經常係姜B啲POST留言,但唔明有某些姜B "fans" 係特別在意我既留言,又特別想限制我既留言?唔想我講姜B?係咪我既比喻好么心么肺?所以好心痛呀?

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 17:59
你仲搞笑啦 我咪同係講依個例子完全唔合適囉你自己又要話無興趣咁無興趣又點解要留言呢? ...

你剛才唔係叫我無興趣唔好係個個POST留言咩?叫我唔好留言,唔係想限制我留言?有無興趣都可以留言,EVEN我留言一隻字 "無興趣",都得架,唔到你理架,明唔明呀?大帝!

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:02
因為你d留言真係好低質加油haters 其實好多jm都pm叫我唔洗理你 不過又真係覺得你幾好玩
...
如果我既留言係低質,咁你回應我咪仲低質?你覺得好玩,就奉陪同你玩,反正我呢個時間上得來就係有時間!大家就鬥低質玩下啦!阿姐!

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:04
我唔係管理員點限制你留言?你真係好好玩 加油加油 繼續留言多謝你叫我大帝
...
你明白唔係管理員就得,但你都無資格叫人唔好留言?明唔明呀?做 'fans" 都唔好咁低質小家!

珍珠宮

成日吹奏到前無古人後無來者,超級天王巨星咁,但現實世界根本行出街都無咩人認得出佢,網上與現實世界嚴重不符,令人反感!

haters 同 打手都係乞人憎!

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:09
其實我唔算係佢fans 純粹覺得你搞笑學你話齋我叫你唔好留言 你又限制我呀?無咩資格姐?你理得我 ...

你唔係fans又咁著緊?咁你又憑乜話人係haters?你講晒呀?又話唔想陪我玩,又話byebye,點解又繼續玩低質?

珍珠宮

Eunice0203 發表於 21-2-27 18:16
咁你覆我 我咪覆番你囉 下次再玩
你覆我先架!先撩者X!睇來你真係完全唔明自己衰乜野喎,太自以為是喇你!你今次真係要真拜拜先好呀!唉!

珍珠宮

韓星真係高大威猛架!最近我都開始對某一兩個年輕新進男韓星有好感,高大威猛又順眼!

首頁

尾頁

跳至