親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

16年住過行政房,唔太差。 Executive lounge 服務好過好多五星酒店。 上到去認得你係邊個, 我朋友唔舒服 , 最尾一日我哋夜機, 佢畀我哋喺呢度休息到五點幾。 反而我覺得個泳池就麻麻。 大堂啱啱裝修完, 唔知啲房會唔會都在開始裝修。

珊瑚宮

陳太2013 發表於 18-3-16 13:13

谢回覆!可是c6決定轉去华欣酒店~

華欣無地鐵喎!

珊瑚宮

陳太2013 發表於 18-3-16 13:17
请问住华欣如果包车会否成日塞車呢?
華欣唔會成日塞車。但係你知唔知華欣主要係去渡假,比較relax,同曼谷唔同。

珊瑚宮

陳太2013 發表於 18-3-16 13:34
多谢妳回覆 妳意思是比較適合親子水上活動和包车?
如果你唔想坐篤篤/兩排車,就一定要包車。你不如上網睇下人地D華欣遊記先決定。去華欣通常都係搵間靚resort住一,兩日,游下水,做下spa,夜晚去下夜市行下。

珊瑚宮

回覆樓主:

對面行前小小有TALAD Neon Night Market

珊瑚宮

回覆樓主:

一個好啱小朋友玩既(emoji)曼谷市內水上樂園(emoji)「Pororo Water Park 」(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)‍♂️玩水唔一定去芭提雅既(emoji)(emoji)‍♂️,推介大家黎呢度因為地方大而且超級刺激好玩,配套好咩都有得租或者買。有BB池有大人池,仲有不同Pororo 做主題嘅Play area ! 有幾好玩大家睇片已經感受到(emoji)

入埸費用一D 都唔貴,有幾條滑水梯可以飛出商場! 最重要每一個池(emoji)(emoji)‍♀️都有救生員,家長小朋友玩得開心又放心!!。樓下已經係商場,商場隔離仲有Big C Supermarket ,仲要勁大間架(emoji)

#曼谷市內 #Shopping親子景點
#沖遊泰國話冇熱水冲涼差d令我放棄不過證實有熱水加仲有風筒

Pororo Aqua Park
地址:6th floor, Central Plaza Bangna 585 Bangna-trad Rd, Bangna, Bangkok

#泰國親子好去處 #PororoAquaPark #曼谷水上樂園 #CartoonNetworkAmazone

首頁

尾頁

跳至