時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

無話可說 發表於 19-8-7 17:54
我好中立,鴨記d淘寶貨,其實係咪真係咁有威力呢?d人要白痴曬錢都無計
...

咩呀!你冇睇四點警察記者會呀?亞sir用咗嗰支雷射槍去試,近距離射張報紙嘅一點,連續射10幾秒會出煙㗎!亞sir話佢完全相信支槍威力強勁,唔通亞sir都係白痴咩!(亞sir話係用嗰支淘寶貨㗎)

男爵府

Taitaimui 發表於 19-8-7 18:18
我支持警方公開個spec以正視聽...
而家連登全部都笑警察當人弱智..
所以要公開個spec等黃絲無聲出!

係啦!搵個有公信力嘅lab (為免有疑,記得唔好用police嘅lab),check吓支嘢有幾勁,等班黃絲冇得辯搏

班黃絲又係嘅,使鬼買幾百蚊支雷射筆咩!如果啲被襲嘅警察,個個好似記者會示範咁近距離,啲警察又好似張紙咁企定定唔郁俾你射10幾秒,使鬼用雷射筆咩!好心就唔好亂嘥錢啦,死蠢

男爵府

無話可說 發表於 19-8-7 18:48
當然無睇啦,唔使做咩!我只係懷疑淘寶貨有無咁勁啫,淘寶貨品質唔係樣樣掂!我都會淘寶,但唔係樣樣淘
...

咁你今晚食完飯唔使做、又得閒嗰時,如果有興趣就睇返啦!好勁抽好好睇㗎

男爵府

Taitaimui 發表於 19-8-7 18:44
支持警方公開條片,還警清白...
支持公開證物既spec...以正視聽!

支持警察!公開spec!一定要光明磊落咁証明佢地唔係濫捕!

我今日去買cutter和雕刻刀,突然好慶幸自己唔係後生女。我心血少,如果有人突然衝埋嚟,我真係會以為係癲佬,然後極速狂奔㗎

男爵府

Potato_Tomato 發表於 19-8-7 19:02
我好有興趣知道!原來鴨寮街咁多正野買!如果枝野真係好勁嘅,等我去尋下寶,睇下有無其他高性能用品先! ...

係呀!支嘢好勁抽,近距離定射一點,十幾秒後會出煙㗎!鴨寮街我少去,一直以為賣啲流流哋嘅嘢(唔好意思,我自認唔熟鴨寮街)。經過今次,我都要多D去尋吓寶先

男爵府

Potato_Tomato 發表於 19-8-7 19:15
我都以為鴨寮街係好似先達果啲,專搵人笨希望唔會見我唔識野就劏我啦
...

你揾埋老公/男友陪你啦!安全D呀

男爵府

Potato_Tomato 發表於 19-8-7 20:27
一定會搵人陪!驚無啦啦會畀人打,畀人拉

唔會嘅,記住唔好買雷射槍,就冇人打你和拉你㗎喇!香港係鼎鼎大名嘅法治之區,點會無端端俾人拉俾人打呀!講笑搵第二樣嘛

首頁

尾頁

跳至