時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

https://www.hk01.com/%E7%86%B1%E7%88%86%E8%A9%B1%E9%A1%8C/343374/%E4%B8%8D%E8%B6%95%E7%A4%BA%E5%A8%81%E8%80%85-%E4%B8%8D%E6%B8%85%E8%B5%B0%E9%AE%AE%E8%8A%B1-%E7%B6%B2%E6%B0%91%E8%AE%9A%E5%A4%AA%E5%8F%A4%E5%BB%A3%E5%A0%B4-%E7%9C%9F%E6%AD%A3%E5%B1%AC%E6%96%BC%E9%A6%99%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E5%98%85%E5%95%86%E5%A0%B4?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

我上個星期日都有去獻花,佢哋保安好有禮貌

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

cfs 發表於 19-6-21 23:14

點解你咁嘅樣

大宅

dragonKK 發表於 19-6-21 23:19

唔驚d人去圍攻咩

咁就算佢冇趕人走,佢哋都唔需要俾個位佢地放物資,至少肯行呢一步

大宅

cfs 發表於 19-6-21 23:23
加分

大宅

greenpea 發表於 19-6-21 23:28
更係啦,唔配合會換來什麼下場,你估 swire group 唔知咩

佢哋一個月收緊幾錢租金呀,比班大帝入去坐滿個 ...

咁你會唔會因爲商場幫佢地而唔去呢度shopping ?

大宅

gentlemen 發表於 19-6-22 04:31
學下分析啦,呢度d JM 教咗你啦。
希望教仔女嘅burden 不在你身上

我一直有分析呀,呢度都好多人敎左你,
都希望好好教育你嘅下一代

大宅

gentlemen 發表於 19-6-25 13:32
希望你啲仔女讀多啲書,唔好學咗你。

God bless HK

讀多啲書唔代表個人有品德,
希望你啲仔女學你一樣

大宅

gentlemen 發表於 19-6-25 21:50
agreed.

記住,for the sake of HK, 教你仔女品德你千萬千萬唔好親自交呀 please

你啲仔女似你就真係天佑香港啦
好行㚒唔送

大宅

gentlemen 發表於 19-6-25 21:58
你點樣話我同我啲仔女唔緊要㗎。

最緊要係你真係唔好自己教你仔女品德。。。

你唔係話走嘅咩?
我見你留言我都估到你係D反口覆舌嘅人㗎啦

做人有品德好緊要架,你估個個好似你咁冇品俾人批鬥咩

大宅

gentlemen 發表於 19-6-25 22:22
做咩啫你。。。。

認真問, 我有講過話走咩? 點樣反口覆舌呀?

我見你同我講咗拜拜,我以為你走啊
我都覺得同你好好傾呀,好想知道你會點樣教你啲仔女啊,希望你都唔好教壞佢哋啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

gentlemen 發表於 19-6-25 22:49
我係叫你走bye bye你呀, 醒目。

從來冇話過我走,係你『以為』,然後開始話我反口覆舌。。。。

你係咪留言留到懵左啊,個post我開㗎,要走梗係你走啦

咁點解你又「以為」人哋太古廣場係怕咗佢地?!

個個入嚟都係討論topic ,唔會有人好似你咁要拉埋人地的小朋友講,我見係你咁特別咁關心我嘅後代咪同你玩吓囉
或者你下次試吓企高啲望遠啲再諗清楚啲,自己的留言有冇問題先,
我嘅思想已經好明確,至於你,希望你唔使等10年先黎改變啦

見你留言好鍾意留「主」或者「god bless」,我想送首歌俾你呀

Sing hallelujah to the lord
Sing hallelujah
Sing hallelujah

大宅

gentlemen 發表於 19-6-26 00:48
不要侮辱主, 隻歌你唔配用。

我冇話過要走, 唔好屈我反口覆舌。

隻歌我用係你身上,你唔使擔心我身邊嘅人,
其實會唔會係有你呢啲人教出嚟啲仔女先要擔心,
你身邊啲朋友想走,你都一齊走啦

首頁

尾頁

跳至