跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: 二月媽咪來吹吹水談談天 ^.^ (part 9)

aj
妹妹係咪好似caleb咁“大隻”?

子爵府

畀面勳章

我都係一樣,渣住車都係45mins,隨時同小魚游過嚟!
HonBBMaMa 寫道:

aj,

我就唔怕遠喇!撘船加巴士40mins only!
隨時殺上來!

[quote]
aj-caleb 寫道:
其實你唔 mind 遠, 我屋企都 ok 架, 我 jun5-6 (tue-wed) 放假 ^^
[/quote]

子爵府

畀面勳章

小魚使乜學?都話明係魚,就一定識游啦,不如重組句字:有無興趣去玩水?
NewSnoopy 寫道:
小魚:

你有興趣一齊去學游泳?

豆b

子爵府

畀面勳章

我哋好有興趣,不過要睇睇會唔會去旅行先決定,想問問幾時係deadline?
游泳班

表格

子爵府

畀面勳章

飛的!
小魚媽:

你果班小荳芽好似7/28都有堂,咁你又點上3-4:30pm呢?

子爵府

畀面勳章

Suki唔好太自責,希望淑銘快d好番啦,你自己都要小心d,洗手間濕滑呀!

子爵府

畀面勳章

不過到時學校鐘聲煩到你暈!
tammyuen 寫道:
講真丫好羨慕人地住正學校隔離, 幾方便呀!

子爵府

畀面勳章

今日pris先“留”我去,咁熱,我一定唔會去!
Ivyl 寫道:

我今日去咗ocean park,好熱 .

子爵府

畀面勳章

我都去過幾次(近我麻),個到仲可以嘆中國茶藝的,不過$就好貴。卓希次次去到都好鐘意睇水!
Ivyl 寫道:
提一提大家,嗰度唔可以食嘢&飲果汁,只可以飲清水(可能唔想野虫蟻蛀木卦),不過有小食亭&食齋嘅地方.

子爵府

畀面勳章

卓希一歲已經換咗小童床啦,係ikea個隻,幾好的,佢依家都唔會跌落床!
HiHi,

係我呀~

我想問下大家的小朋友係咪全都換左兒童床啦

活力充沛的豆b俠仍然屈在嬰兒床,晚晚一轉身便撞到手腳...

大家換正式單人床,定係5呎兒童床呢?我見到以下兩款好得意呀:

跑車

elmo 床

子爵府

畀面勳章

又俾你發現我係今晚做咗夜鬼添!無法啦,我每逢嗰晚要返學又或者返夜,都要係屋企到安定大約一小時到,先會訓得著,因為一日的生活太過忙,晚晚都要安定一段時間,依個係我的習慣!

(p.s. ivy:你做乜check住我呀?哈哈哈!)
Ivyl 寫道:
suklaic,

嘩,你聽日唔駛番工呀?仲唔瞓.

,good night.

子爵府

畀面勳章

卓希道:豆b, 如果你近開mega box, 嚟我屋企呀, 好近咋!!!!

子爵府

畀面勳章

卓希道:你星期日幾點過嚟九龍灣????但係未開哂d店舖, 真的無乜嘢好睇, 只係得B&Q及SPORTLIGHT同溜冰場直得睇咋!!!你叫你媽媽call我媽媽啦!!!!

訂造床米最貴, 如果諗住用住先, 求求其其的, 不如去ikea買平平地的現成, 用住先, 然後再找!!!
我明早要上班,可能星期日去,但星期日卓希要去church,是嗎?星期日可能好多人!

又,可能豆父會話:買張簡約的單人床,去傢俱店叫人造咪得咯!如果要公仔咪買d貼紙比豆b咯

子爵府

畀面勳章

IVY
你做乜又唔聽我電話,我又call你啦!

子爵府

畀面勳章

我都好唔慣個新版面,又係找唔到“新的在前面”,煩!

子爵府

畀面勳章

依個版面暫時我都係唔識得欣賞!

首頁

尾頁

跳至