美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

又到半年一度既敗家時間!
不過今年C6叫我慳d洗,所以我都有努力忍手,今日淨係回購咗cdp既key radiance care同le serum set,加埋屋企個d應該都夠我用到下次thankful~~

各位jm血拼完都入黎一齊show off下啦~至鐘意睇人分享戰利品哈哈!

大宅

Queeniayeung 發表於 20-5-15 16:30
好好用?你買哂同一個brand , 仲有咩平

好用架,如果唔係我都唔會keep住回購啦~
今日我同朋友都唔係行咗好耐,所以其他brand都冇細睇,淨係拎咗d leaflet諗住再研究下有咩抵買,之後應該仲會同C6去銅鑼灣再行多轉,行埋家品部同supermarket

大宅

蘑菇 發表於 20-5-15 22:54
請問key radiance care set幾錢?

呢set $3695 另外今次買滿$8000仲會送張$800 cash voucher

大宅

bluefala 發表於 20-5-17 11:13
我前日都去咗TST買CDP,不過係買化妝set!
jm你去咗邊間?話唔定我有撞到你

都係尖沙咀~同朋友行過見唔係太多人就衝咗入去,行咗半個零鐘買完就走咗

大宅

smartfive8765 發表於 20-5-18 02:52
是否買滿$5000有贈品? 買滿 $8000 再有cash voucher? 係 sogo 定 cdp cash voucher?

有,滿$5000會再送多set
滿$8000送果張cash voucher係cdp既,下次買任何嘢都用得

大宅

kikikuku 發表於 20-5-18 15:22
羨慕大家! 我要等C6放假再一齊去行

想問今次CDP d set係咪同上一轉差唔多? 我暫時淨係睇定咗set ...

差唔多,不過今年一共分咗3 Part,之前Part 2既美白精華set依家轉咗Part 3先有,Part 2就係精華水set,呢set應該係第一次出

大宅

nana125 發表於 20-5-19 00:40
我又交功課
終於趁星期一人少少去睇下,少人過疫情前既平日!

jm你都大豐收喎
我都想知邊set美白好用,cdp同pola兩隻我都未用過

首頁

尾頁

跳至