跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 蝶翠峰 ~ 蝶翠媽寶會~(Part 2)

[size=medium]上個week既相呀

大宅

咁夜, 啲度重好熱鬧喎!

pw530, 我追住你架, 重唔瞓, 哈......

大宅

loretta,

你整啲豆腐花無得頂呀, 真係可以攞出街賣! 或者擺係pg賣, 我第一個支持你!

大宅

我都比咗資料嗰位維京人呀!!!

大宅

rosan, loretta, patky, ivy,

我啲相太大喇, 用唔到email比你地呀,
或者我燒隻碟, 你地輪流load入電腦喇, 好唔好呀?

大宅

用webshot你地save到咩???
如果save到, 咁我唔燒碟咁煩喇, 比啲時間我, 我而家去探我老豆先, 今晚返到LOAD上去

大宅

gotgot,

pls check pm!

大宅

芷殷好番喇

大宅

loretta

你地就好喇, 維京人咁快覆曬你地, 我重等緊~~

PW530
我都好鍾意BBQ時燒海鮮架, 勁正;
同埋係CITYSUPER買個啲牛肉粒燒, 勁勁勁好食呀!
不過勁勁勁貴!

大宅

重乜個topic跌咗落第三個page架~等我過路一下先~~

loretta,

你真係好攪笑呀! 但個幅4d相我唔係好識睇, 等我得閒既時候show琪琪張4d比你地睇呀, 因為我照既時候真係嚇屎我呀, 因為亞女隻手好似"鴨腳札"咁呀
不過而家swimming真係要小心著涼呀~好易冷親
(因為我同琪琪都病咗成個幾禮拜喇)

peggy,
充充無事嘛? 啲支針好似好勁喎!

各位,
轉天氣, 所以大人細路都要小心身體呀

大宅

loretta,

睇得明喇
嘩, 你係邊樹照4d架, 好清楚喎!
我去曾祥風, 但麻麻地

啲幅相真係叫我驚呀, 我問e生點解有隻鴨腳札既? 佢唔答我!
:tongue: 我返到屋企同我老公講 "屎喇,我地亞女嚟架"
好彩出到嚟都唔係4d咁樣;

大宅

loretta,

你試下CLICK入去睇下, 唔知點解我最近整唔到啲相係BK個TOPIC度呀
4D PHOTO

係咪好似"鴨腳"呢?

對比番啤梨仔4D同埋剛出世個樣就似, 而家唔係好似, 因為唔同咗樣~ 不過你照個4D真係好清楚呀, 幾$呀, 我照成8舊水呀, 一啲都唔清楚~

維京人PM咗比我喇,佢話琪琪
有正義感,愛出風頭,頭腦靈活,可以好有計劃去擁有自己想要的東西,領悟力高,愛學習,做事勤奮,好識享受生活,有運動天份,欠創意及表達力,要學習加強耐性、愛心、想像力及主動性。

大宅

我女睇PHONIC KIDS剩係成日叫"A A A"
緊住就唔睇, 就要求我地開BARNEY DVD比佢睇(因為係佢至愛);

大宅

連3﹠4碼女裝都沽清喇

過路人

大宅

c.chan,

希望你哥哥快啲康復!!!

大宅

loretta,

你再摸下,"禁"下佢隻手仔, 睇下佢有無痛, 如果佢有痛就會喊/唔舒服等, 咁就要再CHECK下喇, 可大可少, 希望啤梨快啲無事喇!

早幾日琪琪都入咗E院呀, 見到佢吊鹽水, 同抽血, 真係好肉痛架! 所以我都好明白你感受! 大家都小心啲喇~

chan-loretta 寫道:
早兩日外出玩時,我一時大意,整親啤梨隻左手(背)及中指,攪到又瘀又腫,我好驚整傷左佢d骨,睇左兩次醫生,醫生話唔想佢咁細個照x-ray,所以都係食藥同搽膏膏.暫時都係退得dd,好慘呀!好肉痛,好內疚. :-( :-( :-(

大宅

贊成∼∼

rosan, 寫道:
loretta,

pg 的 $$ 大家俾左a/c 你入 $未呀 ? 如果無不如又攪一次大食會清左它啦.

大宅

LORETTA,

啤梨好攪笑, 好可愛呀!
不過你下次個櫃到唔好放lemon tea喇, 你擺一包包牛奶入櫃喇, 咁起碼佢飲奶多過lemon tea

大宅

loretta

你整啲餸好正呀!!! (我記得你個廚房勁乾淨,唔多開爐煮嘢架喎) 你整得豐富, 今餐你老公咪好開心, 勁冧喇

啲排我都勁用焗爐整嘢食呀, 真係好好味呀! 不過我想問下你啲大蝦要焗幾耐架? 幾多度既火呀? 因為我都想試下焗蝦呀!

大宅

rosan,

你整個煲牛腩好正呀 近排成日掛住整cake, 一開焗爐就焗埋肉當晚餐, 煮餸又放埋咗一邊喇, 不過間唔中都會整下你教個個豆豉蝦同埋煎多春魚, 好味味呀!

首頁
12345...6

尾頁

跳至