自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

ctsang 發表於 24-4-2 23:00
我見fb好多人鬧大陸唔應該收返韓國嘅熊貓bb,話係韓國一定好過係中國,尤其D台灣人係咁閙大陸為咗錢咩都做得 ...

可以黑內地嘅某D人點會放過, 韓國喺福寶身上揾嘅錢又少咩

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

在抖音看到一個視頻, 福寶忙著干飯, 胃口很好, 狀態都很好

男爵府

Lilyforest 發表於 24-4-3 21:38
熊熊好細膽同身形唔成正比,有個視頻唔記得係萌蘭定靈啱,俾自己張被嚇親 。我諗福寶起碼要2至了 ...

應該係萌二

男爵府

mother904 發表於 24-4-4 13:44
小紅書和Youtube已經有不少片講福寶入住新地方的狀態,人家好著呢,適應得十分好,完全沒有應激反應,不必 ...

有好多食物, 福寶吃了蘋果, 覺得她適應得很不錯, 應激的不是福寶

男爵府

bu-b 發表於 24-4-4 14:02
係呀!一入去就去攞蘋果食,真係好可愛,不過佢係咪第一次成個蘋果咁食?喺愛中成長係唔同d!:good ...

有食過成個嘅,

福寶吃蘋果
attach0/tmp/phpIVDHNm

男爵府

bu-b 發表於 24-4-4 14:49
有人話呢個係比佢玩的,玩完收返無食過的

曾經有人話港孩唔知蘋果係紅色,而家有韓熊(韓國出生的 ...

至少睇過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊