自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

溝通不足

男爵府

2024年龍年勳章

樓主未找數喎

男爵府

2024年龍年勳章

睇到最尾發現樓主成功毀左搬屋公司的聲譽啦, 明明就係樓主開post挑事, 其他人懷疑有內情幫手查證就被指係搬屋公司的打手, 樓主的私人資料半點無曝露過, 即使有d會員的留言很難聽, 都唔及得樓主行為惡劣啦! 呢度某d人係過於偏激, 亦有d人太過自滿, 以為睇得件事好清楚, 最後我依然覺得搬屋公司好無辜lor, 佢唔係要收返錢, 只不過呢度有d會員睇唔過眼樓主貪便宜先出聲姐~

男爵府

2024年龍年勳章

回覆 little-bunny 的帖子

搬屋公司害左你d咩野? 因為你亂發睥氣鬧人所以唔做你生意害你要租$2000酒店?
呢件事其實雙方都有責任, 事情被討論區發酵到咁大, 我相信你本意唔係咁樣, 搬屋公司都應該唔想,
不如你冷靜下離開呢度幾日, 過返自己平靜日子啦, 呢度d會員如果傷害左你, 其實又唔關搬屋公司事, 但係呢間搬屋公司已經因為你開左名的原故, 有多名會員聲稱唔會幫襯, 你確實係有隱瞞部分細節之下影響左佢做生意, 點解仲要咁執著呢?

男爵府

2024年龍年勳章

搬屋公司的服務態度 和 你當日對待搬屋公司的態度似乎有非常大的關係, 希望樓主早日收手, 回頭是岸

男爵府

2024年龍年勳章

樓主 我很好奇,
請問你當日有無發脾氣鬧搬屋公司的人?
請問你有無企定定望住班人執野pack野, 而你企埋一邊漠不關心, 高高在上?
請問你有無言語侮辱搬屋公司的人? (例: 黑社會)
請問你有無同人講早晨?
請問你有無同人地講聲唔該/辛苦晒?
請問搬屋公司實際上對你造了什麼傷害?

男爵府

2024年龍年勳章

自說自話

首頁

尾頁

跳至