自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有個問題想問大家好耐, 大家對父女戀點睇? 接唔接受到? 幾十年前, 除大俠同生菓小姐相差15年已引起嘩然, 而家15年真喺濕濕碎, 現今啲明星男同女可以相差成20幾年, 做得個女的老竇。一直有一疑問, 查實, 玩父女戀啲男人, 有無諗過自己會唔得既呢? 歡迎男士回應, 不過當然女也歡迎, 不過想睇下有無啲男士喺抗拒搞父女戀的。

大宅

jojobbmum 發表於 23-1-25 20:18
李龍基相差40?!

而家根本就喺越來越過份, 父女戀都不特止, 已經進化到爺孫戀了。後生女, 喺米真喺有興趣同個阿伯搞嘢呢? 老實講, 諗到哩到都幾嘔心。

大宅

zone123 發表於 23-1-25 23:49
我當年十幾歲時,
初戀都係一個大我23年的人一齊。
佢係娛樂圈的人,而家都係有係,

當年年紀細, 諗嘢唔周全啫, 眼前嗰個有型有款, 鍾意一啲都唔出奇, 但人大了, 考慮的事情會多咗, 問心講句, 你個女個咁大年紀的男人一齊, 你接唔接受到?

大宅

維仔媽媽 發表於 23-1-25 23:44
張藝謀和現任老婆
張紀中同現任老婆
楊振寧同翁帆

睇哩幅相都幾頂唔順, 太露骨了。

大宅

bubblegummy 發表於 23-1-26 00:16
我最頂唔順台灣李坤城呢pair,男嘅每次睇相都覺得佢好 ‘’煨鎖‘’,戥個女仔嘅阿爸可憐
...

嘩, 原來個靚妹喺個男的朋友個女來的, 原先喺睇中人地個大女! 喺唔喺唔熟唔食?

大宅

11B 發表於 23-1-26 02:19
乜水?

張紀中

大宅

Protea 發表於 23-1-26 02:44
大俠呢單嘩然應該係男當時有老婆,女嘅17歲同佢未婚生仔。

我印象應該幾樣都有, 個女的, 未夠稱, 男大15年, 當時來說都已經大好多了, 所以報紙都有標榜. 如果而家以現今標準, 搞大未夠稱個女生個肚, 會比人拉架喎。

大宅

pi0219 發表於 23-1-26 18:01
完全唔信爺孫戀之間有真愛, 一個正正常常既20幾歲後生女點可能會愛上一個滿身老人除既阿伯? 唔係睇中"財" ...

我覺得就算最初真喺有愛, 過多幾年, 女的都會感到厭倦喇, 因為愛咗無幾多年, 就要做私家看護照顧個老人家了。男人40, 個樣都好有男人味, 但上咗60, 有幾多個仲喺咁? 差嗰啲, 60幾就已經成個阿伯咁款, 到時個女的, 對佢仲有興趣? 哩啲, 20幾歲的女生喺唔會諗到的, 佢地只會睇到眼前的40歲的大叔幾有魅力! 睇睇鄭太15年之後會點!

大宅

sunkiss 發表於 23-1-27 10:06
以為又講亂倫。。嚇死我

唔喺喎, 當初啲人玩父女亂, 我真喺覺得有啲亂倫感覺架喎, 不過而家太多了, 變得麻木了。

大宅

gallygally 發表於 23-1-27 13:40
係你情我願, 但陳太年輕, 我估應該冇諗過鄭生老左之後嘅情況

20 幾歲女仔, 睇男仔睇乜? 平心而論, 未喺睇樣睇外型為主囉, 眼前嗰件外型幾吸引未落答囉, 唔會諗下20年後, 自己仲喺後生, 只喺40幾, 但個男已經喺一個老人家, 所以我好不屑嗰啲50幾配個20幾嗰啲男人, 個男會估到會點, 但個女估唔到, 因為人生經驗未夠; 反為我覺得六叔六嬸嗰啲又OK 喎, 因為六嬸同六叔一齊時都已經幾十歲了, 都知道將來喺點。

首頁

尾頁

跳至