潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同你經歷一樣 都唔係d想買bkc嘅jm只係想入門地買個mini e比自己
七月成個月都係巡店 淨係見過mini e一次但係隻色我唔鍾意無要到 途中都見到好多jm攞到袋
之後前幾日第一次去lee garden 問個sa有無貨佢話等等
途中都sell左我幾樣嘢 最後買左個clic h 男士手鐲們仲有之前有買到個calvi card holder
之後等左好耐好耐出黎話無貨
我唔知點算 因為我驚如果我買袋之前唔買小小其他野唔知佢會唔會比袋我
所以我就同sa講有袋可唔可以打電話比我 佢話ok 有翻貨就call 我
結果就見到你攞到個袋.. 好失望對佢哋
我都知我其實只係配左九千左右嘢 但係我覺得買個細袋洗唔洗咁多
仲要個sa講明一定會打比我 然後
唉 真係對h好失望 次次都好似比佢地耍咁
仲想以後有買bk嘅心願 依家真係

複式洋房

Tingyan520 發表於 20-8-22 13:05
Jm會唔會打去問佢地或者落鋪問多次?
不過你之前配左嗰啲都可以當儲spending買quota bag...
...

我無試過打電話啊 我覺得打電話佢地一定唔會話有貨 我有兩個星期係日日keep住巡都無 依家真係有小小心灰意冷

複式洋房

l_can_fly 發表於 20-8-22 13:12
吓買左9000都無mini e會唔會SA真係唔記得左,可能打去問佢幾時番工,約佢問下?
...

點會唔記得 我前天幾個禮拜日日去 去到其他sa都知我想要d咩啦 都係咩都無人可能真係有緣無份

複式洋房

tsubalia 發表於 20-8-22 13:32
我買完野sa話如果唔岩色可以幫我留意,我就係唔想心煩等袋,唔知會唔會冇下文,所以堅持當日買多少少野出 ...

係啊 我唔鍾意都唔會買 都係見到襯自己先買 只不過係sa呢頭話無袋 過兩日就有jm係同一間攞到 唔知係我行衰運定點 btw我都係澳門代購到入左個大象灰mini e 準備寄過黎

複式洋房

Akimoto2115 發表於 20-8-22 14:37
咁⋯
原來呢個袋咁難攞?
我有幾次去鋪頭都見有人買,

可能真係我唔配擁有啦

複式洋房

Akimoto2115 發表於 20-8-22 14:43
日日去?
SA冇暗示幾時有貨番?

無啊 佢地話我都唔知 無得check 淨係識咁講

複式洋房

vinvillali 發表於 20-8-22 15:24
會唔會個SA 放咗假而唔知有貨返咗? 依家佢哋係番三日放三日.

呢個我知啊 我都有捻果呢個問題 但係我果日去lee garden個sa係同我講有黑金 但係之後又話搵唔到 然後jm呢個又係黑金 啲sa講到咁少貨 我好難唔咁樣聯想..

首頁

尾頁

跳至