自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pa123 發表於 24-5-4 15:42
突顯某類香港人道德水平低,對欺淩習以為常,以為唔犯法就做乜都得,專嘩眾取寵、發茂論。 ...

女人鐘意為難女人,八卦下唔出奇、人身攻擊就過分,用cheap/賤 來形容,D人好似石器時代來,bk真係令我大開眼界

男爵府

manfatcentre 發表於 24-5-5 05:38
不嬲離婚case, 網上偏向数个男人,呢單好奇怪,就因為人地上進讀書再投身社会?
...

應該係旺紛絲,見佢哋連後生時個樣都攻擊埋,話亞旺後生好靚仔,佢mk一名,一齊執到之類
而家又憑空想像唔係好嘅家庭主婦及好媽媽,好似識得人一齊生活過咁
有D 就出於妒忌,話有工人有錢,要讀書有幾叻,咪又係阿旺啲錢

男爵府

bb060908 發表於 24-5-5 10:59
要栽培小朋友入英國音樂學院,除了天資,仲要背後有好雄厚嘅財力,什麼都是錢,我唔係話個女人冇付出,不 ...

一個家庭係相方維繫,離婚一隻手拍唔響?
但某啲人又話人cheap/賤,而家講到又唔係好媽媽,出嚟返工好似死罪,根本為鬧而鬧!
起碼冇人話過郭生唔係一個好爸爸!講真啦,淨係揼邪骨,喺B K已經大把人會叫離婚

男爵府

乖寶寶布布 發表於 24-5-5 11:05
啲人失憶啦,tvb啱啱播佢哋個回憶錄,都話係安仔鍾意歐先,喺旅遊節目裏面追佢。然後有報道回顧返當年,佢 ...

唔係失憶、係選擇性失明,好似我回幾個J M,例如老公物業唔寫老婆名、生完小朋友個老公就去揼邪骨之類,佢哋都唔識得答我!淨係一味鬧佢讀書、洗男人錢,講嚟講去都係呢兩樣!冇嘢講連個樣貌都攻擊埋

男爵府

DoReMi媽媽 發表於 24-5-5 15:05
講到歐地底泥都不如

D人講到姪女照顧晒頭家,歐唔係好媽媽,咁出世餵奶/換片/氹及陪小朋友瞓係空氣?姪女來幫手都應該係郭出去工作時,即近年啫,仲有男方有冇問太太想唔想姪女來?有冇尊重太太/孩子媽媽?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊