跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 二月媽咪來吹吹水談談天 ^.^ (part 9)

小魚早排去沙灘都唔敢行近水邊.......
kaka 一支箭'沖'去........

[quote]
HonBBMaMa 寫道:
豆媽,

噢,真係飛的都趕唔切! :-|

suki,

沙灘有浪聲,佢地可能驚

子爵府

我自己一向有肚腩再加上....ka ka在我肚時因為水勁多(30weeks比人捉入院)現在個肚'腩'好似人地4-5個月....32weeks時穿我老公D大樓也不能扣到.....鬼咩大到5x吋有多.....連D ee 也叫我不要行....肚太太太大......

[quote]
Ivyl 寫道:
我咪懶law,生完無用肚紋膏,無做exercise,e+個肚真係變咗個就無氣波:cry: .

[quote]
:-( :-( :-(

子爵府

卓希BB: ... U R so man.. Ha ha

Yuki: Be carefully of your-self too!!!!

Ivy: Shall we go to swim together (during this sat B4 or after school)

Little fish: Yes U can swimmmmm al......HAaaaaa

子爵府

........我e+先知elmo原來係一隻青蛙......Haiiiiiiiiii

子爵府

Ka ka still bb bed......

NewSnoopy 寫道:
HiHi,

係我呀~

我想問下大家的小朋友係咪全都換左兒童床啦

活力充沛的豆b俠仍然屈在嬰兒床,晚晚一轉身便撞到手腳...

大家換正式單人床,定係5呎兒童床呢?我見到以下兩款好得意呀:

跑車

elmo 床

子爵府

if 工人叫主人可以唔要自己....PLEASE 即炒....
==>>工人做野都唔會有heart,咀蔑蔑,黑面口,....

好以我上一次一個月不夠就炒.....

NewSnoopy 寫道:
聽見你話工人叫主人可以唔要自己,我都覺得好唔高興。咁唔至在,做野都唔會有heart。

我好讚成如果工人唔好,就要快d解決,炒又好,下次唔續約又好,有決定就very good。

我最唔讚成有d人在小朋友面前責備工人(仲要係潑婦罵街式),我好希望小朋友在有愛的環境長大,就算工人有錯,都要用文明的方法處理。如果工人唔okay,本質唔好,"delete"佢好過。一日到黑在家嘈嘈貢,咀蔑蔑,小朋友肯定照學。

子爵府

HI
Just testing

首頁

尾頁

跳至