時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

fawong 發表於 19-11-10 16:07
各位姊妹, 點解我報国安,attach 完file, 驗証完, 到最後按确認一路都冇反應嘅呢?救解答
...

我試過幾次去到upload 相就話相片過大,搞極都搞唔到!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

fawong 發表於 19-11-10 17:53
回覆 Sumyeema1 的帖子

我冇壓縮, 跟之前呢處的JM分享. 用photo grid, 多幅相合一send 過去, 好成功!你都 ...

我再試吓呢個方法, Tks

fawong    發表於 19-11-10 19:20

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

fawong 發表於 19-11-10 19:19
快D試, 我幾幅原圖都係screen shot , 一幅三合一另一幅五合一,
都睇得好清楚
...

好,試吓,謝謝

水晶宮

eggcarol 發表於 19-11-10 21:01
你要把相片copy去word先得

好,試吓,謝謝

水晶宮

fawong 發表於 19-11-10 19:19
快D試, 我幾幅原圖都係screen shot , 一幅三合一另一幅五合一,
都睇得好清楚
...

都係唔得。
會再試吓另一jm 教的方法。

首頁

尾頁

跳至