親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我自己會去7日6夜,午去夜返

出發日期 : 24/1 - 30/1
航空公司 : ANA
住宿 : (迪士尼渡假區) Sheraton grande tokyo bay hotel (3晚)
(品川) Keikyu EX Inn Shinagawa Ekimae (3晚)

各位JM準備好行程未呀? 會去邊度玩呢? 不如大家分享、交流吓丫
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

大宅

lamlam2ling 發表於 17-1-17 09:56
Hello!! 27/1-1/2, ANA, hotel century southern tower
都係去D大路景點, 晴空塔, 淺草, 台場, 原宿, 新宿 ...

年三十晚出發,貴唔貴呀?
禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結。

大宅

panda361 發表於 17-1-17 10:38
我仲早20/1,26/1回,我會去河口湖,其他去市區。

住河口湖溫泉酒店?

大宅

lamlam2ling 發表於 17-1-17 10:47
兩大兩細, 機票加酒店, $30k左右, 新年貴硬食...你呢?

我想平d所以提早少少24號出發囉,2大1小$17,000

大宅

panda361 發表於 17-1-17 10:53
即日來回,不是自駕,怕換酒店。

河口湖有咩玩,搭鐵路定巴士過去?

大宅

cyrus_takeshi 發表於 17-1-17 11:43
請問東京迪迪尼好唔好玩? 未去過, 諗緊24/1 或25/1 帶唔帶細路(4Y & 3Y)去, 如果係, 去到先買飛? 我見佢地 ...
東京迪士尼好好玩咖,我今次去晒兩個樂園添,不過以你個小朋友歲數,我諗樂園嗰邊會啱玩過海洋嗰邊;因為我覺得官網購買程序比較複雜,所以經KLOOK網站買門票,價錢跟官網相若,購買後,KLOOK網站會經電郵傳送樂園E-TICKET比你,列印後即可用,我曾多次購買,安全使用。

大宅

hahaannie_kwan 發表於 17-1-17 11:46
遲小小初十一先出發 9日 諗起都開心hehe
無錯,諗起都好開心

大宅

Mingming0124 發表於 17-1-18 09:21
去8日7夜,午去夜返
出發日期 : 25/1 - 2/2
航空公司 : HK express

大宅

Yu820 發表於 17-1-18 23:33
24/1-29/1 兩大一小 住池袋the b

同日出發(emoji)(emoji)

大宅

Yu820 發表於 17-1-18 23:33
24/1-29/1 兩大一小 住池袋the b
我同你一樣都係聽日出發,祝旅途愉快

首頁

尾頁

跳至